Waze
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek okostelefonra › Waze
Címkézve: hely szerkesztése, közösségi navigáció, microsoft Lumia 640, online navigáció, saját poi hozzáadása, waze
- This topic has 8 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 8 years, 6 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. december. 18. csütörtök-14:55 #32076GyurciAdminisztrátor
Minden ami a Waze szoftverrel kapcsolatos (Android, iOS, Windows Phone). Várjuk tapasztalataitokat
2014. december. 21. vasárnap-14:20 #32104ZoliFelhasználóSzia Gyurci!
Leht-e, (ha igen hogyan) a Wazeba saját POI-kat tenni? Pl.: LPG kutak.2014. december. 21. vasárnap-15:05 #32105GyurciAdminisztrátorLehet-e, (ha igen hogyan) a Wazeba saját POI-kat tenni? Pl.: LPG kutak.
Szia Zoli!
A kijelzőn, a jobb oldali sarokban találod a “Jelentés” szekciót. Ezt megnyitva lesz “Helyek” gomb. Itt tudsz POI-t hozzáadni minden adatával (akár képpel együtt is): https://navigyurci.hu/2014/10/01/megjelent-a-waze-3-9-ujdonsag-a-waze-helyek/
“…lehetővé válik a helyek felvitele. A jelentések menüben található Hely ikonra kattintva először egy fényképet kell készíteni a helyről, majd lehetővé válik a hely részleteinek szerkesztése is (nyitva tartás, szolgáltatások, kategóriák, elérhetőségek, stb.)” by Waze
Üdv,
Gyurci2014. december. 21. vasárnap-17:21 #32106ZoliFelhasználóKöszi, de nem erre gondoltam. Egy POI adatbázis hozzárendelése lenne a cél. Pl. egy Poiplazaról letöltött, mint egy offline navinál.
Nekem erre lenne szükségem. Az alsó füleknél a waze export fül.2014. december. 21. vasárnap-17:47 #32107GyurciAdminisztrátorKöszi, de nem erre gondoltam. Egy POI adatbázis hozzárendelése lenne a cél. Pl. egy Poiplazaról letöltött, mint egy offline navinál.
Szerintem nem lehet, de utánajárok.
Üdv,
Gyurci2014. december. 21. vasárnap-18:20 #32108WattFelhasználóKöszi, de nem erre gondoltam. Egy POI adatbázis hozzárendelése lenne a cél. Pl. egy Poiplazaról letöltött, mint egy offline navinál.
Nekem erre lenne szükségem. Az alsó füleknél a waze export fül.Ránézésre, azon a fülön, a régi hystory fájl formátuma van. Régen offline módon ott voltak tárolva a Kedvencek és az előzmények. Azonban egy ideje már ez megszűnt. Valahol valószínűleg megvannak most is offline is ezek az adatok, de nem ilyen formátumban. Úgyhogy ez már nem használható.
Egyébként mivel bárki szerkesztheti a Waze adatait, a cél, illetve a várható eredmény úgy is az lesz hosszú távon, hogy a legteljesebb adatbázissal fog rendelkezni.
Mellesleg pedig ma már natív módon benne vannak az LPG kutak és árak is a Waze-ben, tehát megvan a lehetőség, hogy kapásból megmondja neked a legolcsóbb, legközelebbi kutat.2014. december. 21. vasárnap-18:37 #32112GyurciAdminisztrátorRánézésre, azon a fülön, a régi hystory fájl formátuma van. Régen offline módon ott voltak tárolva a Kedvencek és az előzmények. Azonban egy ideje már ez megszűnt. Valahol valószínűleg megvannak most is offline is ezek az adatok, de nem ilyen formátumban. Úgyhogy ez már nem használható. Egyébként mivel bárki szerkesztheti a Waze adatait, a cél, illetve a várható eredmény úgy is az lesz hosszú távon, hogy a legteljesebb adatbázissal fog rendelkezni.
Mellesleg pedig ma már natív módon benne vannak az LPG kutak és árak is a Waze-ben, tehát megvan a lehetőség, hogy kapásból megmondja neked a legolcsóbb, legközelebbi kutat.
Szia Watt!
Köszi!
Üdv,
Gyurci2014. december. 22. hétfő-12:42 #32121ZoliFelhasználóMellesleg pedig ma már natív módon benne vannak az LPG kutak és árak is a Waze-ben, tehát megvan a lehetőség, hogy kapásból megmondja neked a legolcsóbb, legközelebbi kutat.
Köszi a segítséget.
A fenti táblázatban Magyarország (szinte) összes LPG kútja benne van -amit szintén “közösség” szerkeszt-. Ehhez képest a waze LPG kutak adatbázisa (még) igen csak hiányos. Ezért ha idegen helyen LPG kutat keresek, még mindig elő kel venni egy offline navit.2016. február. 19. péntek-08:22 #35291GyurciAdminisztrátor…de látom a Lumnia 640-N a Waze-t. Nálam használatba vételkor elakad, aztán semmi. Vajon miért?
Kedves lasimon!
Én egy független Microsoft Lumia 640 Dual-lal teszteltem.
– lehet más a szoftver verzió
– lehet hogy a készülékeden lévő szoftver verziónál már van újabb
– nincs bekapcsolva a “Tartózkodási hely”
– a telefon valamelyik szolgáltató készüléke, és az általuk módosított készülék szoftver nem tökéletesAmúgy a Windows Phone-ra a Waze is csak valami ősöreg verziót ad, ezért könnyen lehet hogy ez is a probléma oka. Nekem újratervezés közben szokott megakadni, és csak “homokórázik”. De nem mindig…
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.