Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó
Kezdőlap › Fórumok › Tartozékok adás-vétele › Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó
Címkézve: becker, eladó, magyarország, térkép frissítés, tmc, topmap
- This topic has 9 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 3 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. június. 14. szombat-17:27 #29846GyurciAdminisztrátor
Becker készülékekhez gyári TopMap Magyarország TMC (valós forgalmi információk – dugó, útfelbontás) kártya eladó. Vadonatúj, egy év térkép frissítéssel. A kompatibilitásról érdeklődj itt. Fix ár: 6 ezer forint
2014. augusztus. 19. kedd-14:49 #30824nagygd57FelhasználóBecker készülékekhez gyári TopMap Magyarország TMC (valós forgalmi információk – dugó, útfelbontás) kártya eladó. Vadonatúj, egy év térkép frissítéssel. A kompatibilitásról érdeklődj itt. Fix ár: 6 ezer forint
Kedves Gyurci!
Ha még megvan, engem érdekel a TMC kártya, bár úgy tudom még mindig nem működik a TMC. Ha nincs meg akkor a kompatibilitással kapcsolatban kérnék tanácsot, de meg kell néznem a készülék pontos típusát (talán Ready 43 ).
Előre is köszönve fáradozásod,
Nagy Géza2014. augusztus. 19. kedd-19:39 #30825GyurciAdminisztrátor…bár úgy tudom még mindig nem működik a TMC. Ha nincs meg akkor a kompatibilitással kapcsolatban kérnék tanácsot, de meg kell néznem a készülék pontos típusát (talán Ready 43 )
Szia Géza!
Megvan még! A Becker Ready 43 Talk, és a Becker Ready 43 Traffichoz is jó, de a “sima” Becker Ready készülékhez nem! Ha pesti vagy, akkor szívesen kipróbálnám a készülékedben mielőtt kifizeted.
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 27. szerda-18:36 #30902nagygd57FelhasználóSzervusz!
A frissítést szívesen megcsinálnám magam (persze segítséget örömmel fogadok), hogy lássam, miként kell és mivel, azaz a Becker vagy az NNG szoftverével (ami egyébként magával a Becker navival nem működik együtt). A telefonom: (20) 591-37-40.
Ezen a héten foghíjasan vagyok elérhető, jövő héten tudnánk találkozni (szept 1-7).Békés napokat,
Géza
2014. augusztus. 28. csütörtök-06:54 #30906GyurciAdminisztrátorEzen a héten foghíjasan vagyok elérhető, jövő héten tudnánk találkozni (szept 1-7)…
Szia! Jövő hét elején kereslek.
Üdvözlettel:
Gyurci2015. április. 4. szombat-15:44 #33092GyurciAdminisztrátorA kártyához egy év TopMap Magyarország frissítés is jár, ezután ismerni fogja a megyei matricarendszer alá tartozó utakat is!
Ár: 8000 forint (regisztrálva a nevedre, legfrissebb térképpel)2015. május. 30. szombat-08:45 #33631BazsiFelhasználóKedves Gyurci!
Ha még megvan – es működik a Becker professional 5 lmu-val – akkor engem érdekelne ez a kiegészítő. Hol es mikor tudnánk nyélbe ütni az uzletet?
Köszönettel,
Németh Balázs2015. május. 30. szombat-15:40 #33638GyurciAdminisztrátorKedves Balázs!
Szerintem jó lesz. Küldj egy telefonszámot e-mailben és Hétfőn rádcsörgök.
Üdv, és szép hétvégét,
Gyurci2015. május. 30. szombat-15:51 #33640BazsiFelhasználóKedves Navigyurci!
Nem találtam email címet amire irhatnek.. Gondolom a noreply-ra nem célszerű. Kérlek küldd el az email cimet!
Koszonettel,
Németh Balázs2015. május. 30. szombat-16:01 #33641GyurciAdminisztrátorNem találtam email címet amire írhatnék. Gondolom a noreply-ra nem célszerű. Kérlek küldd el az email cimet!
info (kukac) navigyurci.hu
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- ‘Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.