Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó

Kezdőlap Fórumok Tartozékok adás-vétele Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Becker készülékekhez gyári TopMap Magyarország TMC (valós forgalmi információk – dugó, útfelbontás) kártya eladó. Vadonatúj, egy év térkép frissítéssel. A kompatibilitásról érdeklődj itt. Fix ár: 6 ezer forint

Felhasználó

Becker készülékekhez gyári TopMap Magyarország TMC (valós forgalmi információk – dugó, útfelbontás) kártya eladó. Vadonatúj, egy év térkép frissítéssel. A kompatibilitásról érdeklődj itt. Fix ár: 6 ezer forint

Kedves Gyurci!

Ha még megvan, engem érdekel a TMC kártya, bár úgy tudom még mindig nem működik a TMC. Ha nincs meg akkor a kompatibilitással kapcsolatban kérnék tanácsot, de meg kell néznem a készülék pontos típusát (talán Ready 43 ).

Előre is köszönve fáradozásod,
    Nagy Géza

Adminisztrátor

…bár úgy tudom még mindig nem működik a TMC. Ha nincs meg akkor a kompatibilitással kapcsolatban kérnék tanácsot, de meg kell néznem a készülék pontos típusát (talán Ready 43 )

Szia Géza!

Megvan még! A Becker Ready 43 Talk, és a Becker Ready 43 Traffichoz is jó, de a “sima” Becker Ready készülékhez nem! Ha pesti vagy, akkor szívesen kipróbálnám a készülékedben mielőtt kifizeted.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szervusz!

A frissítést szívesen megcsinálnám magam (persze segítséget örömmel fogadok), hogy lássam, miként kell és mivel, azaz a Becker vagy az NNG szoftverével (ami egyébként magával a Becker navival nem működik együtt). A telefonom: (20) 591-37-40.
    Ezen a héten foghíjasan vagyok elérhető, jövő héten tudnánk találkozni (szept 1-7).

Békés napokat,

Géza

Adminisztrátor

Ezen a héten foghíjasan vagyok elérhető, jövő héten tudnánk találkozni (szept 1-7)…

Szia! Jövő hét elején kereslek.
    Üdvözlettel:
    Gyurci

Adminisztrátor

A kártyához egy év TopMap Magyarország frissítés is jár, ezután ismerni fogja a megyei matricarendszer alá tartozó utakat is!
    Ár: 8000 forint (regisztrálva a nevedre, legfrissebb térképpel)

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Ha még megvan – es működik a Becker professional 5 lmu-val – akkor engem érdekelne ez a kiegészítő. Hol es mikor tudnánk nyélbe ütni az uzletet?

Köszönettel,
    Németh Balázs

Adminisztrátor

Kedves Balázs!

Szerintem jó lesz. Küldj egy telefonszámot e-mailben és Hétfőn rádcsörgök.
    Üdv, és szép hétvégét,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Navigyurci!

Nem találtam email címet amire irhatnek.. Gondolom a noreply-ra nem célszerű. Kérlek küldd el az email cimet!

Koszonettel,
    Németh Balázs

Adminisztrátor

Nem találtam email címet amire írhatnék. Gondolom a noreply-ra nem célszerű. Kérlek küldd el az email cimet!

info (kukac) navigyurci.hu
    Üdv,
    Gyurci

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • ‘Becker – TopMap Magyarország + TMC kártya eladó’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás