Becker Z113 frissítése – hogyan

Kezdőlap Fórumok Becker Becker Z113 frissítése – hogyan

13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

sziasztok! segítségeteket kérem!
    a Páromnak van egy Becker autós navigációja…kb 5 éves a készülék…
    sajnos a map tartalmát véletlenül kitöröltem, azóta sem müködik…
    segítsetek, honnan tudok térképeket visszatölteni rá…az sem baj ha nem friss, csak újra működjön…

Felhasználó

a tipusa
    Becker Traffic Assist Z113 GPS

Adminisztrátor

…a Páromnak van egy Becker autós navigációja…kb 5 éves a készülék. sajnos a map tartalmát véletlenül kitöröltem, azóta sem működik, segítsetek, honnan tudok térképeket visszatölteni rá. az sem baj ha nem friss, csak újra működjön. a típusa Becker Traffic Assist Z113 GPS

Szia!

A dobozában volt egy DVD, annak a segítségével vissza tudod állítani a gyári állapotot, amennyiben a license mappát nem törölted ki…
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

szia Gyurci!
    tegnap írtam Neked és segítséget kértem Becker Z113 navigációval kapcsolatban!
    sajnos a 2009 ben vásárolt Beckerről letöröltem a MAP file teljes tartalmát, a többi mappa sértetlen a gépen!
    Azt tanácsoltad, hogyha a gyári CD megvan vissza lehet állítani az eredeti állapotot!
    Nos , mostanra megtaláltam itt van a gépemben a CD és a navigáció, de megmondom őszintén zöldfüfü vagyok, hogyan kell!

kérlek szépen, nagyon kezdő szintre lebontva mond el, hogyan kell mindezt az állapotot visszaállítanom…
    itt ülök a gép előtt és várom a válaszod!

hálásan köszönöm előre is!

Adminisztrátor

…kérlek szépen, nagyon kezdő szintre lebontva mond el, hogyan kell mindezt az állapotot visszaállítanom…
    itt ülök a gép előtt és várom a válaszod!

Szia Robi!

Először a sérült gépről készíts egy mentést. Ezt meg tudod csinálni Total Commanderrel. Készítesz egy save_becker mappát, és a készüléken lévő összes fájlt bemásolod abba.

Azután megnyitod a CD-t és: reményeim szerint találsz egy Device Content mappát. Abból az iGO/Content/Map kell neked. Innen másold vissza a térképeket a készüléken a Map könyvtárba. Csak akkor fognak működni, ha az eredeti license-d sértetlen.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

megtettem, de sajnos a CD device content mappában az Igo8 /content / után sajnos nincs map csupán dem és voice mappa van
    ezek szerint reménytelenné vált a visszaállítás ugye?
    van-e esetleg máshol a lemezen ?

Adminisztrátor

megtettem, de sajnos a CD device content mappában az Igo8 /content / után sajnos nincs map csupán dem és voice mappa van

Keress olyan mappát, amiben *.fbl fájlok vannak.

Felhasználó

végignéztem, de sajnos nem találtam…
    van még valamiféle esély…esetleg elvihetném Hozzád?

Adminisztrátor

van még valamiféle esély? esetleg elvihetném Hozzád?

Szia, Persze, budapesti vagy?

Felhasználó

Hálásan köszönöm, előre is!
    Budapesti vagyok, az RTL KLUB nál dolgozom operatőrként.
    kérlek jelezd, hogyan tudom személyesen is felvenni Veled a kapcsolatot!
    vagyokakivagyok111@gmail.com az email címem!

szép napot!

Robi

Adminisztrátor

Budapesti vagyok, az RTL KLUB nál dolgozom operatőrként. kérlek jelezd, hogyan tudom személyesen is felvenni Veled a kapcsolatot!

Este írok e-mailt.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

nagyon fogom várni!
    …és köszönöm!

Adminisztrátor

nagyon fogom várni! …és köszönöm!

Szívesen!

13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás