Becker Z107 hiba hivatalos frissites utan

Kezdőlap Fórumok Becker Becker Z107 hiba hivatalos frissites utan

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tisztet Fórumozók!
    Ma frissítettem a régi Z107-es Becker-emet hivatalosan mint mindig a Content Manager-el.
    Most a legujabb 2016 Q2es terkep kerult ra azonban inditaskor a “Program application database cannot be found” hibaüzenet fogad.

Mi lehet a probléma? Eddig ilyen sohasem volt.

Üdv,
    Tamás

Adminisztrátor

Ma frissítettem a régi Z107-es Becker-emet hivatalosan mint mindig a Content Manager-el. Most a legujabb 2016 Q2es terkep kerult ra azonban inditaskor a “Program application database cannot be found” hibaüzenet fogad. Mi lehet a probléma? Eddig ilyen sohasem volt.

Kedves Tamás!

Valószínűleg nem volt bővítőkártya a készülékben frissítéskor, ezért néhány fájlt ötletszerűen lehagyott. Ha megvan a gyári DVD-d, szerintem arról helyreállíthatod (közben megnéztem, csak a navigáció helyreállítható róla a készülékszoftver nem), ha nem akkor a helyreállítás + a hozzávaló sd kártya 10-12 ezer forint körül van.

Üdvözlettel,
    Gyurci

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás