Biztonsági Kamerák használata

Kezdőlap Fórumok TomTom Biztonsági Kamerák használata

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

TomTom biztonsági kamerák szolgáltatás

Felhasználó

Korábban használtam a TomTom biztonsági kamerák szolgáltatását ingyen, majd ez fizetős lett. Késöbb rábeszéltem magam az előfizetésére. Így hónapokkal ezelőtt megrendeltem a TomTom biztonsági kamerák szolgáltatását, a Home programból állandóan frissíti is az állományokat ennek ellenére azóta még egyszer sem figyelmeztetett (lényeges sebesség túllépéskor sem). Pedig minden be van kapcsolva a menüben is.
    A TomTom ügyfélszolgálata kérésére újra telepítettem a Home programot és a Biztonsági kamerák szolgáltatást, míg a készülék esetén a gyári beállításokat kellett visszaállítani.
    Eredmény: úgy tűnik, hogy továbbra sem működik, viszont mindent állíthatók be újra (Kedvencek, stb.)

Arra a kérdésemre hogy honnét tudom leellenőrizni (navigálás nélkül), hogy a biztonsági kamera szolgáltatás működik-e, vagy hogy tudom megnézni, hogy a térképen vagy az útvonalon hol vannak a kamerák ezidáig választ nem kaptam.

Számomra úgy tűnik, hogy a semmiért fizettem 20.-Euro-t!

Van valami tapasztalatotok erről?

Üdv!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás