CNS Stylus XXL

Kezdőlap Fórumok CNS (Concorde) CNS Stylus XXL

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Mindenkinek.

Aki nem akar pénzt kidobni, az ezt a tipust nagy ivben kerülje el.

1. A tartója nehezen használható

2. TMC-t egyáltalán nem tudja használni

3. A képernyő fénye napsütésben egyáltalán nem látható.

4. Az áttervezés esetén hajlamos a GPS jelet elvesziteni

és még több egyéb.

Ezért a pénzért szoftverrel együtt sokkal jobb, és megbizhatóbb készüléket kapni.

Adminisztrátor

Kíváncsian várnék más véleményeket is. Ez így elég egyoldalúnak tűnik…

Adminisztrátor

Nekem is ilyenem van és én pont az ellenkezőjét állítom,volt sok navi a kezem alatt de bízton mondhatom ez közülük a legjobb…

Adminisztrátor

Köszönjük!

Felhasználó

Nekem is cns stylus xxl 6″ om van én megvagyok vele elégedve habár a primo ami rajta van nem szeretem de van igo8 is kártyán az már jó
    sokkal több infot mutat alapból éés gyors
    nekem még nem ejtette el a térerőt mindig jó volt a kijelző fényereje meg arányban van a mérettel és a fogyasztással de természetesen a kissebb képüek azok jobban látszanak
    de én még mindenütt jól láttam a kijelzőjét
    a videókat jól lejátsza csak kicsire kell konvertálni
    motoron is használom ott ugy hogy az mp 3 at bekapcsolom rajta a zenét amit természetesen ki küldök a transzmitteren és a rádiós mobilommal fogom az adást igy ha telefonon hivnak akkor is feltudom venni , ja és zene is szól menet közben , és a navigációt is tudja kezelni a zene alá mondja a navi hangot ez jó
    VISZONT SZERETNÉK RÁ bluetoothos mobilkapcsolatot netezésre ha valaki tudna rá megoldást szivesen venném
    köszi előre is

Adminisztrátor

@ Madison Szerintem ez nem megoldható. Csak kihangosítóként fogod tudni használni. Ha netezni akarsz, akkor a CNS Globe HD-ba már bekerült ez a lehetőség.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás