CNS Stylus XXL
Kezdőlap › Fórumok › CNS (Concorde) › CNS Stylus XXL
- This topic has 5 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 14 years, 2 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. június. 21. hétfő-13:30 #23857
demij
FelhasználóMindenkinek.
Aki nem akar pénzt kidobni, az ezt a tipust nagy ivben kerülje el.
1. A tartója nehezen használható
2. TMC-t egyáltalán nem tudja használni
3. A képernyő fénye napsütésben egyáltalán nem látható.
4. Az áttervezés esetén hajlamos a GPS jelet elvesziteni
és még több egyéb.
Ezért a pénzért szoftverrel együtt sokkal jobb, és megbizhatóbb készüléket kapni.
2010. június. 27. vasárnap-07:17 #24557Gyurci
AdminisztrátorKíváncsian várnék más véleményeket is. Ez így elég egyoldalúnak tűnik…
2010. július. 26. hétfő-19:54 #24668Törölt Felhasználó
AdminisztrátorNekem is ilyenem van és én pont az ellenkezőjét állítom,volt sok navi a kezem alatt de bízton mondhatom ez közülük a legjobb…
2010. július. 28. szerda-16:21 #24680Gyurci
AdminisztrátorKöszönjük!
2010. december. 2. csütörtök-19:00 #24977Madison
FelhasználóNekem is cns stylus xxl 6″ om van én megvagyok vele elégedve habár a primo ami rajta van nem szeretem de van igo8 is kártyán az már jó
sokkal több infot mutat alapból éés gyors
nekem még nem ejtette el a térerőt mindig jó volt a kijelző fényereje meg arányban van a mérettel és a fogyasztással de természetesen a kissebb képüek azok jobban látszanak
de én még mindenütt jól láttam a kijelzőjét
a videókat jól lejátsza csak kicsire kell konvertálni
motoron is használom ott ugy hogy az mp 3 at bekapcsolom rajta a zenét amit természetesen ki küldök a transzmitteren és a rádiós mobilommal fogom az adást igy ha telefonon hivnak akkor is feltudom venni , ja és zene is szól menet közben , és a navigációt is tudja kezelni a zene alá mondja a navi hangot ez jó
VISZONT SZERETNÉK RÁ bluetoothos mobilkapcsolatot netezésre ha valaki tudna rá megoldást szivesen venném
köszi előre is2010. december. 4. szombat-07:20 #24984Gyurci
Adminisztrátor@ Madison Szerintem ez nem megoldható. Csak kihangosítóként fogod tudni használni. Ha netezni akarsz, akkor a CNS Globe HD-ba már bekerült ez a lehetőség.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.