Frissítés telepítése memóriakártyára, hogyan?

Kezdőlap Fórumok Frissítések Frissítés telepítése memóriakártyára, hogyan?

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy most vásároltam egy Becker Ready43-as navigációt, amihez jár 45-napos frissítés.
    Az első frissítés sikeres volt, viszont a másodiknak már kevés volt a memória. Vettem bele egy 8gb-os memóriakártyát, viszont a Content Manager ugyanannyi memóriát mutatott és nem engedte frissíteni.
    Úgy sikerült hogy az IGO mappát átmásoltam az sd kártyára, így felismerte és engedte is frissíteni, azonban újraindítás után azt írja ki hogy rakjam be az sd kártyát.
    Mi lehet a gond? illetve jól csináltam egyáltalán a frissítést?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Milán

Felhasználó

Sziasztok!

Felhívtam a Beckert és sikerült megoldani a problémát!
    Ha esetleg valaki ugyanilyen problémával küzdene és nem tudja a megoldást írjon.

Milán

Adminisztrátor

@ frischi666 Vagy természetesen hívja a Becker Support vonalat: +361 4454-460 ;)

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás