GPS készülékre demó szoftver
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › GPS készülékre demó szoftver
- This topic has 3 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years, 5 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. október. 13. hétfő-12:41 #31349
kisbusz44
FelhasználóKedves Valaki aki segíteni tud!
Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan szoftver ami legális és próbaverzióban letölthető valahonnan? Hallottam hogy vannak 30 napos próba verziók de ezek hol találhatóak?
Nekem van egy GPS készülékem amire minden felmegy de nem szeretnék kalóz verziót és ha ki lehet tényleg próbálni előtte az jó lenne!
Tud valaki segíteni abban honnan lehet ilyet letölteni?Köszönöm a segítséget!
Betty
2014. október. 13. hétfő-13:20 #31353Gyurci
AdminisztrátorAz lenne a kérdésem hogy van-e olyan szoftver ami legális és próbaverzióban letölthető valahonnan? Hallottam hogy vannak 30 napos próba verziók de ezek hol találhatóak? Nekem van egy GPS készülékem amire minden felmegy de nem szeretnék kalóz verziót és ha ki lehet tényleg próbálni előtte az jó lenne!
Szia Betty!
PNA/PND navigációs készülékre, ez az egy jut eszembe (ez az OSM térképekkel ingyenes, a fizető változata viszont TomTom – volt Tele Atlas térképeket használ): http://navigatorfree.mapfactor.com/en/
Ez így néz ki: https://navigyurci.hu/2013/02/05/mapfactor-for-pna-ingyenesen/
Legálisan tudsz még vásárolni Sygic Navigation szoftvert is, amelynek nincsen demó változata, ám az Androidos verziója egy hétig ingyenes, és ha jól emlékszem akkor iPhone-ra is létezik időkorlátos változata. Így ha telefonon kipróbáltad már hogy tetszik-e, akkor kártyán meg tudod vásárolni.
Üdvözlettel:
Gyurci2014. október. 13. hétfő-13:32 #31354kisbusz44
FelhasználóNagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Ezt nem tudom GPS készülékre tenni? Nekem arra kellene.
2014. október. 13. hétfő-18:17 #31355Gyurci
AdminisztrátorEzt nem tudom GPS készülékre tenni?
Miért ne tudnád? Azért javasoltam. Pontosan milyen készüléked van?
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.