Keserű tapasztalat…

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Keserű tapasztalat…

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Elkövettem azt a hibát, hogy tavaly februárban megvettem egy Sygic Mobile 2009 terméket. A termékkel nem volt baj, a baj azzal a Kingston memóriakártyával van, amire feltette a kereskedő (és amit szintén ugyanott, ugyanakkor vettem). A kártya elromlott. Felhívtam a kereskedőt (Wayteq Europe Kft.), ahol kedvesen tájékoztattak, hogy a Kingston kártyákra náluk 1 év garancia van. Ez volt az első pofára esés (minden más általam ismert és “látogatott” helyen élettartam garancia jár a Kingston kártyákhoz…). Ez eddig 3000 Ft bukta egy 4 GB-os kártyáért. A nagyobb pofára esés ezután következett: a kártyára aktivált Sygic Mobile 2009 szoftvert is dobhatom ki, nincs mód azt másik kártyával használni. Ha a kártya elromlott amin van, akkor annyi. Ha kell, vegyek új szoftvert. Ezzel buktam újabb 15 ezer forintot. Biztos megéri szívatni az ügyfeleket. Persze, jogilag igazuk van. Senki nem mondta, hogy a gyártó garanciáját nekik is tovább kell adni és senki sem mondta, hogy ha elromlik a kártya át kell tegyék a szoftvert másikra. Részemről soha az életben Wayteq-től nem vásárolok semmit, az is biztos, és ha valaki megkérdez annak sem fogom javasolni…

Bocs, de le kellett írnom. Sok éve foglalkozom kereskedelemmel, de ezt – főleg ekkora összegeket nézve – soha nem merném megtenni egyetlen ügyfelemmel sem.

Felhasználó

Szia slapic!

Jó, hogy megosztottad a dolgot! Nagyon nem szeretem az inkorrekt kereskedőket és gyártókat én sem. Egyáltalán senkit sem, aki inkorrekt.

Nem tudom, hogy még mit gyárt ez a bizonyos cég, de ha legközelebb netán egy Wayteq sózott földimogyorót látok, még azt sem veszem meg!! :)

üdv.: F.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás