Köszönöm a tanácsadást!

Kezdőlap Fórumok Levél a szerkesztőnek Köszönöm a tanácsadást!

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Kedves Gyurci!

Nagy szerencsém volt, hogy a múlt héten éppen téged kérdeztelek meg, hogy tudsz e nekem segíteni egy megfelelő navigációs rendszer kiválasztásában. Az általad ajánlott TOMTOM 950-es bevállt nekem nagyon. Iaz, hogy az új lakótelepünket és a lakótelephez tartozó utcákat még nem találja meg a térképen, de ezt biztos, hogy valahogy majd pótolnom lehet.

Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel:

Nagy Róbert

Adminisztrátor

Szia Róbert.

Örülök, ha tudtam segíteni. A térkép folyamatosan fejlődik, remélem a következő frissítésen már rajta lesznek a neked hiányzó utcák. Van egy TomTom topic, ahol a térképhibákat be tudod jelenteni:

https://navigyurci.hu/forum/tomtom/tomtom-terkepjavitas/

Ezeket a hibákat (hiányosságokat) lejelentem, így előbb-utóbb felkerülnek a térképre is. Légyszíves ide írd le mi hiányzik, és hol.

Köszönöm előre is.

Üdv:

Gyurci

Felhasználó

Nagy Róbert Mondta

Kedves Gyurci!

Nagy szerencsém volt, hogy a múlt héten éppen téged kérdeztelek meg, hogy tudsz e nekem segíteni egy megfelelő navigációs rendszer kiválasztásában. Az általad ajánlott TOMTOM 950-es bevállt nekem nagyon. Iaz, hogy az új lakótelepünket és a lakótelephez tartozó utcákat még nem találja meg a térképen, de ezt biztos, hogy valahogy majd pótolnom lehet.

Köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel:

Nagy Róbert

Üdv

Ha nemvagyok indiszkrét mennyiért vetted?

Felhasználó

Tisztelt szerkesztő!

A Sávasszisztens cikkből hiányolom a Navigonét. Pedig az is nagyon jó.

Adminisztrátor

Jogos. Nekem is hiányzott. De nem volt hozzá screenshotom.Mindjárt megoldom valahogy. :)

Felhasználó

Gyurci MondtaJogos. Nekem is hiányzott. De nem volt hozzá screenshotom.Mindjárt megoldom valahogy. :)

Látom megjelent két screenshot. De ez most olyan, mint mint egy rossz sajtóhír, amiből a fele ki van hagyva. 2008 óta létezik a Sávasszisztens Pro, ami minden 4:3-as kijelzőjű Navigonban ma már benne van. Ez a kijelző jobb oldalán igen korrektül mutatja, hogy mikor melyik sávot kell választani.

Küldök is egy linket, ami által megtekinthető: http://www.navigon.com/portal/hu/shop/navigationsgeraete/produkt.html?produktFamilieId=14847&produktId=6881618

Adminisztrátor

Ezt én is tudom. Azonban ezek programok, és nem PNA készülékek. A Mobil Navigator 7 pedig ezt tudja. Hogy honnan tudom? Mert én készítettem a screenshotot. Beletehettem volna a 8450 Live képernyőmentését is, de minek… Nem ide való.

De nyugodtan írj egy Navigon tesztet a te szemszögedből, és ha megüti az általam elvárt mércét, szívesen kiteszem. :)

Felhasználó

Gyurci Mondta

Ezt én is tudom. Azonban ezek programok, és nem PNA készülékek. A Mobil Navigator 7 pedig ezt tudja. Hogy honnan tudom? Mert én készítettem a screenshotot. Beletehettem volna a 8450 Live képernyőmentését is, de minek… Nem ide való.

De nyugodtan írj egy Navigon tesztet a te szemszögedből, és ha megüti az általam elvárt mércét, szívesen kiteszem. :)

Akkor bocsánat! Én magára a navigációs szoftverre gondoltam, hogy összehasonlítottad, nem pedig arra, hogy az elsősorban PDA-ra optimalizált változatot hasonlítottad csak össze. A PNA-ra készült változatokkal lenne teljes a kép.

Adminisztrátor

Igen, az is megérne egy misét. De azokból nem tudok ennyi félét összeszedni. :(

Felhasználó

Tisztelt Gyurci, és mindenki, aki ezt olvassa! Olvastam a TOM-TOM és TMC-ről írt cikket. Teljesen egyet értek veled. Viszont mind a ketten jártunk a TrafficNav-nál, és tudjuk, hogy ők “miből főznek”. Tehát szidni lehet a TMC-t de ha ők nem kapnak infót az eseményről, nem is tudják betenni a TMC-be. Szidni tehát jelenesetben a Fővinformot lehet. De ezzel ők is tisztában vannak. Ezért hozták létre a Dugóvadász vonalat. 06-1-8026595. Ezen a számon lehet bejelenteni az eseményt, és ők berakják. Én is ezt szoktam tenni. És meg is köszönik.

Adminisztrátor

Nem emlékszem, hogy szidtam volna… Ezek tények. Persze, amennyi adat befolyik, csak annyi tud kifelé is jönni. 

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás