Lark FreeBird 43.3

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Lark FreeBird 43.3

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

A fent említett készülékkel kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy milyen navigációs programot ajánlotok rá,illetve az IGO8-at hogy lehet elindítani rajta,mert állandóan kidob hibaüzenettel.

Adminisztrátor

Szia!

Sikerült feltenni a szoftvert? Mert én is vettem ilyen gps-t, de semmit sem sikerül feltenni rá.

Felhasználó

arcsa Mondta

Szia!

Sikerült feltenni a szoftvert? Mert én is vettem ilyen gps-t, de semmit sem sikerül feltenni rá.

Szia.Igen,Igo8 ment rá,és gond nélkül működik

Adminisztrátor

Sziasztok ilyen készülékre nekem:

Igo 8 Europe, Igo 8 (Magellan) Igo Primo felmegy.

Ndrive nem indul el.

Adminisztrátor

@ Mindenki Ez a téma eben  a formában warez, ezért a topicot bezártam! by Gyurci

Felhasználó

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni. A lányom vett egy Lark Freebird 43.3-as Gps készüléket. Szeretném megtudni, hogy ezen a készüléken milyen GPS program működik? Milyen térképet tudok rá felrakni ami működik is.
    Várom a segítséget.
    Köszönettel:
    István

Adminisztrátor

Visszanyitottam, de warez (kérdések, és válaszok a készüléken nem legális szoftverek használatáról) esetén ismét bezárom. Kérlek tartsátok be a szabályokat. Köszönöm. :)

Adminisztrátor

A lányom vett egy Lark Freebird 43.3-as Gps készüléket. Szeretném megtudni, hogy ezen a készüléken milyen GPS program működik? Milyen térképet tudok rá felrakni ami működik is.

Kedves István!

Legálisan működne rajta az UtiNavi térképe, vagy a régi típusú Sygic Drive is. Az újabb Sygic Navigation PNA nem, mert a processzor, és a memória is kevés hozzá:

http://www.sygic.hu/hu/sygic_gps_navigation_pna

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci.
    Köszönöm az információt. Már rajt vagyok az ügyön. További szép napot és jó egészséget.
    Üdvözlettel: István

Felhasználó

Kedves Gyurci.
    Még egy kérdés ezzel a készülékkel kapcsolatban. Szeretném a számítógéphez csatlakoztatni, de ha simán rádugom a gépre akkor a számítógép érzékeli, de sehol nem tudok bele menni a belső memóriába. Ha a kézikönyv által leírt programot próbálom felrakni a gépemre akkor azt nem tudom feltelepíteni mert azt írja, hogy ezen a rendszeren nem futtatható. Nekem a számítógépen Win8 van és a program amit a kézikönyv ír az pedig a ActiveSync nevű program. A kérdés az lenne, hogy van-e olyan program amit ha felrakok a gépre akkor bele tudok menni a belső(Gps) memóriába? Ugyanis oda szeretném felrakni a Gps programot, mert most micro Sd-ről fut.
    Köszönöm a segítséget.
    Üdvözlettel:
    Ali-Nagy István

Felhasználó
    Felhasználó

DM43.
    Próbáltam már, de az írja, hogy a processzor nem támogatja ezért nem is tudom feltelepíteni.
    Köszönöm.

Felhasználó

Keress rá a “mobile device center”-re a microsoftnál, vagy a google-ban. Biztos találsz rá valami okosságot.

Adminisztrátor

Keress rá a “mobile device center”-re a microsoftnál, vagy a google-ban. Biztos találsz rá valami okosságot.

Sziasztok!

Úgy emlékszem a Vista óta Mobile eszköz központ van. Úgy rémlik, mintha a Windows 8-ban már benne lenne. Nézd meg a Vezérlőpultban.
    Üdv:
    Gyurci

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás