Lark FreeBird 43.3
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Lark FreeBird 43.3
Címkézve: lark freebird 43.3, navigációs szoftverek, sygic drive, sygic navigation pna, újranyitva, utinavi
- This topic has 13 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 10 years, 7 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. december. 19. hétfő-17:53 #23969
vazee
FelhasználóA fent említett készülékkel kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy milyen navigációs programot ajánlotok rá,illetve az IGO8-at hogy lehet elindítani rajta,mert állandóan kidob hibaüzenettel.
2011. december. 25. vasárnap-09:38 #25782Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSzia!
Sikerült feltenni a szoftvert? Mert én is vettem ilyen gps-t, de semmit sem sikerül feltenni rá.
2011. december. 25. vasárnap-14:44 #25783vazee
Felhasználóarcsa Mondta
Szia!
Sikerült feltenni a szoftvert? Mert én is vettem ilyen gps-t, de semmit sem sikerül feltenni rá.
Szia.Igen,Igo8 ment rá,és gond nélkül működik
2011. december. 26. hétfő-11:12 #25789Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSziasztok ilyen készülékre nekem:
Igo 8 Europe, Igo 8 (Magellan) Igo Primo felmegy.
Ndrive nem indul el.
2011. december. 26. hétfő-18:25 #25790Gyurci
Adminisztrátor@ Mindenki Ez a téma eben a formában warez, ezért a topicot bezártam! by Gyurci
2014. augusztus. 6. szerda-23:27 #30595Ali-Nagy István
FelhasználóSziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. A lányom vett egy Lark Freebird 43.3-as Gps készüléket. Szeretném megtudni, hogy ezen a készüléken milyen GPS program működik? Milyen térképet tudok rá felrakni ami működik is.
Várom a segítséget.
Köszönettel:
István2014. augusztus. 7. csütörtök-07:57 #30603Gyurci
AdminisztrátorVisszanyitottam, de warez (kérdések, és válaszok a készüléken nem legális szoftverek használatáról) esetén ismét bezárom. Kérlek tartsátok be a szabályokat. Köszönöm. :)
2014. augusztus. 7. csütörtök-08:04 #30606Gyurci
AdminisztrátorA lányom vett egy Lark Freebird 43.3-as Gps készüléket. Szeretném megtudni, hogy ezen a készüléken milyen GPS program működik? Milyen térképet tudok rá felrakni ami működik is.
Kedves István!
Legálisan működne rajta az UtiNavi térképe, vagy a régi típusú Sygic Drive is. Az újabb Sygic Navigation PNA nem, mert a processzor, és a memória is kevés hozzá:
http://www.sygic.hu/hu/sygic_gps_navigation_pna
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 7. csütörtök-11:39 #30617Ali-Nagy István
FelhasználóKedves Gyurci.
Köszönöm az információt. Már rajt vagyok az ügyön. További szép napot és jó egészséget.
Üdvözlettel: István2014. augusztus. 8. péntek-11:46 #30639Ali-Nagy István
FelhasználóKedves Gyurci.
Még egy kérdés ezzel a készülékkel kapcsolatban. Szeretném a számítógéphez csatlakoztatni, de ha simán rádugom a gépre akkor a számítógép érzékeli, de sehol nem tudok bele menni a belső memóriába. Ha a kézikönyv által leírt programot próbálom felrakni a gépemre akkor azt nem tudom feltelepíteni mert azt írja, hogy ezen a rendszeren nem futtatható. Nekem a számítógépen Win8 van és a program amit a kézikönyv ír az pedig a ActiveSync nevű program. A kérdés az lenne, hogy van-e olyan program amit ha felrakok a gépre akkor bele tudok menni a belső(Gps) memóriába? Ugyanis oda szeretném felrakni a Gps programot, mert most micro Sd-ről fut.
Köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel:
Ali-Nagy István2014. augusztus. 8. péntek-13:55 #30640DM43
FelhasználóPróbáld meg ezt: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14
2014. augusztus. 8. péntek-14:10 #30644Ali-Nagy István
FelhasználóDM43.
Próbáltam már, de az írja, hogy a processzor nem támogatja ezért nem is tudom feltelepíteni.
Köszönöm.2014. augusztus. 8. péntek-14:42 #30645DM43
FelhasználóKeress rá a “mobile device center”-re a microsoftnál, vagy a google-ban. Biztos találsz rá valami okosságot.
2014. augusztus. 8. péntek-15:31 #30646Gyurci
AdminisztrátorKeress rá a “mobile device center”-re a microsoftnál, vagy a google-ban. Biztos találsz rá valami okosságot.
Sziasztok!
Úgy emlékszem a Vista óta Mobile eszköz központ van. Úgy rémlik, mintha a Windows 8-ban már benne lenne. Nézd meg a Vezérlőpultban.
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.