Lark Freebird 50.3 FM transmitter szoftverhiba?

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Lark Freebird 50.3 FM transmitter szoftverhiba?

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok! Van nekem egy olyan problémám ezzel a “csodálatos kis kütyüvel:)” ,hogy használnám a gyári FM transmitter progiját de csak a 88-92Mhz-es sávban lehet állítgatni a frekvenciát. A kis könyv amit mellékeltek hozzá pedig azt írja 88-108Mhz ig lehet. Nincs valami javítás vagy egy olyan FM transmitteres progi Windows CE 5.0-ra amibe nincs ilyen korlátozás (88-92Mhz-s)? Köszi a segítséget előre is!

Adminisztrátor

Nekem meg az a problémám hogy az igo fut rajta és ha leáll a kocsi, gyujtás is le akkor a gps kikapcsol, gyujtás vissza a gps bekapcsol de le is fagy az egész.

Felhasználó

Addig oké ,hogy kikapcsol a gps, nekem utánna be is kapcsol ha gyújtást adok rá ,nem fagy le. Igo primo-t használok…

Adminisztrátor

rush82 Mondta

Addig oké ,hogy kikapcsol a gps, nekem utánna be is kapcsol ha gyújtást adok rá ,nem fagy le. Igo primo-t használok…

Pontosan melyik verziót?

Felhasználó

killkimo Mondta

rush82 Mondta

Pontosan melyik verziót?

Sziasztok!!! Nekem elmegy a hang,és utána le is fagy,(memory low) felirat!!! Ha valaki tudja mit kell csinálni,segítsen!!!

Felhasználó

Sziasztok!!! Nekem egy lark freebird 50.3 készülékem van az eredeti Lengyel progi le lett törölve,helyette igo  8 primo  lett feltéve, 3,80 GB az a problémám vele hogy először elmegy a hang utána (program memory is low) felirat jelenik meg,és újra is kell resetelni,mert teljesen lefagy,ha valaki tudna segíteni mit csináljak vele hálás lenék!! ki lett próbálva kisebb verzióval is,de ugyan ez a tünet!!!

Adminisztrátor

@ Attila493 Hivatalosan nem használhatod rajta az iGO primot! Kapcsold ki az épületek megjelenítését, és Esztert, akkor TALÁN futni fog. Ennél többet warez szoftver használata esetén nem tudunk segíteni.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás