Látogatás a TrafficNavnál
Kezdőlap › Fórumok › Saláta azaz minden ami navigáció › Látogatás a TrafficNavnál
- This topic has 5 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 14 years, 9 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2009. december. 4. péntek-14:09 #23829Pietro68Felhasználó
Köszi Gyurci, hogy a képeket is felraktad. Én is jártam aznap ott, és számomra is érdekes volt, mindaz amit láttam, és ismeret bővitésként átéltem. Én viszonylag szorgalmas Dugóvadász is vagyok.
2009. december. 4. péntek-14:19 #24009GyurciAdminisztrátorNagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Én nem nagyon “vadászom”, lévén csak tesztelni járok el a “munkahelyemről”…
2009. december. 4. péntek-14:47 #24010Pietro68FelhasználóGyurci Mondta
Nagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Én nem nagyon “vadászom”, lévén csak tesztelni járok el a “munkahelyemről”…
És még az is lehet, hogy találkoztunk, ha te voltál az, aki a kora esti órákban a TrafficNav tulajdonosával beszélgettél. Én voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.
2009. december. 4. péntek-15:03 #24011GyurciAdminisztrátorÉn voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.
Hmmm. az tényleg én voltam… Sajnálom.
Legközelebb?
2009. december. 4. péntek-17:43 #24012Pietro68FelhasználóGyurci Mondta
Én voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.
Hmmm. az tényleg én voltam… Sajnálom.
Legközelebb?
Semmi baj, majd legközelebb már ismerősként találkozunk. Igazság szerint nekem is csak utólag jutott eszembe, hogy te vagy a Gyurci.
2009. december. 4. péntek-19:13 #24013GyurciAdminisztrátorOké. legközelebb. :)
Addig meg itt a fórumon.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.