Látogatás a TrafficNavnál

Kezdőlap Fórumok Saláta azaz minden ami navigáció Látogatás a TrafficNavnál

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Köszi Gyurci, hogy a képeket is felraktad. Én is jártam aznap ott, és számomra is érdekes volt, mindaz amit láttam, és ismeret bővitésként átéltem. Én viszonylag szorgalmas Dugóvadász is vagyok.

Adminisztrátor

Nagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem találkoztunk.Frown

Én nem nagyon “vadászom”, lévén csak tesztelni járok el a “munkahelyemről”… Wink

Felhasználó

Gyurci Mondta

Nagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem találkoztunk.Frown

Én nem nagyon “vadászom”, lévén csak tesztelni járok el a “munkahelyemről”… Wink

És még az is lehet, hogy találkoztunk, ha te voltál az, aki a kora esti órákban a TrafficNav tulajdonosával beszélgettél. Én voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.

Adminisztrátor

Én voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.

Hmmm. az tényleg én voltam… Laugh Sajnálom. Frown

Legközelebb? Wink

Felhasználó

Gyurci Mondta

Én voltam az, aki “odaólálkodtam”. Te két TomTom készülékkel voltál, én meg egy Navigonnal.

Hmmm. az tényleg én voltam… Laugh Sajnálom. Frown

Legközelebb? Wink

Semmi baj, majd legközelebb már Embarassedismerősként találkozunk. Igazság szerint nekem is csak utólag jutott eszembe, hogy te vagy a Gyurci.Embarassed

Adminisztrátor

Oké. legközelebb. :)

Addig meg itt a fórumon.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás