Map & Guide TruckNavigator v7.0
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Map & Guide TruckNavigator v7.0
- This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 12 years, 5 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. április. 24. kedd-18:42 #23997Vater65Felhasználó
Sziasztok!
Kis segítség illetve tájékoztatás kellene.
Map & Guide TruckNavigator v7.0 navigációkat kapunk tesztelésre a jövő héttől állítólag. Lényege, hogy a dispo gépén futó Map and Guide Professional 2011-el megtervezett útvonalakat akarják futtatni a sofőr pc-jén.
Ki mit tud ezekről a szoftverekről!!!!
2012. április. 26. csütörtök-23:14 #25969sklaveAdminisztrátorSzia.
Ez a program tényleg a legprofibb. Amennyiben kompatibilisek egymással, ami több mint valószínű, akkor ez lehetséges. Az irányító megtervezi az útvonalat, elmenti mint “valamilyen route” és kiküldi a gépre. Ebből lesz egy fájl. A Ti gépetek beolvassa, és megy. Hogy, ez mennyire ésszerű? Ha ugyan azt a térképet használja, akkor a Tiétek is ugyanazt tervezi. Kérdés, hogy hogyan jut el a gépedre? Oké neten lehetséges, de akkor állandó internetkapcsolat kell.Vagy, amit nekem is csináltak, hogy belenyúlkáltak a gépembe a hálózaton (ami nem internet)keresztül. Ez nem olcsó, gondolom, mert GPRS kapcsolaton keresztül megy. Szerintem sokkal tisztább, mint amikor mindenki mást használ. Így elkerülhetőek a viták, hogy miért erre, vagy arra mentél. Persze, sok múlik, a térképek frissességén. Szerintem, ez túraútvonalak esetén a legjobb megoldás, hiszen Neked nem kell összeállítani, csak bedobják, és követed.
Jó gurit
Sklave
2012. április. 27. péntek-06:58 #25970GyurciAdminisztrátor@ sklave Köszönjük a magyarázatot!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.