Milyen navigációs szoftver jó a Samsung Galaxy Ace-hez?

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Milyen navigációs szoftver jó a Samsung Galaxy Ace-hez?

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok,

kezdő vagyok az androidozásban. Adjatok tanácsot, milyen navigációk jelennek meg szépen az Ace 320 x 480 pixeles felbontásán.
    Nem bánnám, ha csicsás lenne, de félek tőle, hogy ilyen kis kijelzőre nem való túl részletező cucc. Meg aztán az sem baj, ha el tud futni rajta. Nem tudom, az Ace tud-e 3D gyorsítást, ami pl kell az Aurishoz, úgy olvasom.

Minden tanácsot köszönök!

Vanni

Adminisztrátor

@ vanni Emlékezetem szerint több szoftver is letölthető a Marketből, demó változatban, a Sygic Aura, és talán az NDrive is. Próbáld ki őket.

Felhasználó

@vanni
    iGO simán fut rajta. Menü kicsit akad, de a a navija már szuper! Ha az megy rajta, akkor már szinte “minden” :)

Adminisztrátor

@ ibizefrenki Ez a megoldás warez, és nálunk ez nem szokás. Ráadásul Te nem új vagy itt, tehát tudod is… :(

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás