mio c720

Kezdőlap Fórumok Mio mio c720

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok,Nekem 1 mio c720-asom van és az a gondom vele,hogyha csatlakoztatom a számitógéphez a gép kiirja hogy nem ismeri fel az eszközt,mi lehet a probléma?A haverom gépén viszont tökéletesen müködik.Aki tudja mi a gond,kérem irja meg.Üdv.Mindenkinek.

Adminisztrátor

@ Miki590426 Valószínüleg nincs fent a géphez az USB driver. A gyári cd-n találod az Install mappában. Enélkül nem kezeli a Windows.

Adminisztrátor

@ miki590426 És ha esetleg Windows7-ed van: http://goo.gl/MAoA4

Felhasználó

Sziasztok!
    Kaptam ajándékba egy alig használt MIO C720-at.
    A kezdeti elérzékenyülés után rájöttem, hogy miért kaptam ajándékba és miért alig használt! Mert nincs hozzá frissítés, semmi nincs hozzá – egy cég és egy gyártó azt az “úri huncutságot” engedte meg magának, hogy magára hagyott egy szériát és az összes vevőit – szemétre vele vegyél újat!
    Biztos volt már téma ennek a készüléknek a frissítése – én mindenhol végignéztem, de nem találtam normális megoldást. Örömmel találtam erre az oldalra.
    Nincs meg az eredeti telepítőlemez. Most – amennyiben ez lehetséges – segítséget kérnék, hogyan lehet ezt a készüléket frissíteni? Win CE 5.0 van rajta az eredeti miopmap v3-mal – ami már enyhén szólva – kissé elavult… Nem vagyok számítástechnikában teljesen tájékozatlan, de ez a c720-as bizony, eddig kifogott rajtam!
    Üdv mindenkinek

Adminisztrátor

…nincs meg az eredeti telepítőlemez. Most – amennyiben ez lehetséges – segítséget kérnék, hogyan lehet ezt a készüléket frissíteni? Win CE 5.0 van rajta az eredeti miopmap v3-mal – ami már enyhén szólva – kissé elavult… Nem vagyok számítástechnikában teljesen tájékozatlan, de ez a c720-as bizony, eddig kifogott rajtam!

Szia, üdv. a fórumban.

Tudomásom szerint legális lehetőség nincs rá, a warez pedig “tiltott gyümölcs” nálunk. Ez volt az utolsó hivatalos lehetőség, de már ez sem a régi – jól bevált iGO alapú megoldás volt.
    http://archiv.navigyurci.hu/index.php?page=hir&p=&az=396&oldalszam=1
    Üdv:
    Gyurci
    ui: esetleg a hivatalos szervizt érdemes lenne megkérdezned, hátha azóta van valami megoldás:
    FIXIT Hungary Kft.

3526 Miskolc
    Szentpéteri kapu 80
    Mio Hot line: +36 19 994 626 vagy +36 40 101 711

Mikor utoljára hallottam róluk még működtek.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás