mio c720
- This topic has 4 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. március. 12. szombat-17:22 #23915miki590426Felhasználó
Sziasztok,Nekem 1 mio c720-asom van és az a gondom vele,hogyha csatlakoztatom a számitógéphez a gép kiirja hogy nem ismeri fel az eszközt,mi lehet a probléma?A haverom gépén viszont tökéletesen müködik.Aki tudja mi a gond,kérem irja meg.Üdv.Mindenkinek.
2011. március. 14. hétfő-08:10 #25203GyurciAdminisztrátor@ Miki590426 Valószínüleg nincs fent a géphez az USB driver. A gyári cd-n találod az Install mappában. Enélkül nem kezeli a Windows.
2011. március. 14. hétfő-08:15 #25204GyurciAdminisztrátor@ miki590426 És ha esetleg Windows7-ed van: http://goo.gl/MAoA4
2014. november. 26. szerda-20:04 #31815Peter53FelhasználóSziasztok!
Kaptam ajándékba egy alig használt MIO C720-at.
A kezdeti elérzékenyülés után rájöttem, hogy miért kaptam ajándékba és miért alig használt! Mert nincs hozzá frissítés, semmi nincs hozzá – egy cég és egy gyártó azt az “úri huncutságot” engedte meg magának, hogy magára hagyott egy szériát és az összes vevőit – szemétre vele vegyél újat!
Biztos volt már téma ennek a készüléknek a frissítése – én mindenhol végignéztem, de nem találtam normális megoldást. Örömmel találtam erre az oldalra.
Nincs meg az eredeti telepítőlemez. Most – amennyiben ez lehetséges – segítséget kérnék, hogyan lehet ezt a készüléket frissíteni? Win CE 5.0 van rajta az eredeti miopmap v3-mal – ami már enyhén szólva – kissé elavult… Nem vagyok számítástechnikában teljesen tájékozatlan, de ez a c720-as bizony, eddig kifogott rajtam!
Üdv mindenkinek2014. november. 27. csütörtök-08:56 #31816GyurciAdminisztrátor…nincs meg az eredeti telepítőlemez. Most – amennyiben ez lehetséges – segítséget kérnék, hogyan lehet ezt a készüléket frissíteni? Win CE 5.0 van rajta az eredeti miopmap v3-mal – ami már enyhén szólva – kissé elavult… Nem vagyok számítástechnikában teljesen tájékozatlan, de ez a c720-as bizony, eddig kifogott rajtam!
Szia, üdv. a fórumban.
Tudomásom szerint legális lehetőség nincs rá, a warez pedig “tiltott gyümölcs” nálunk. Ez volt az utolsó hivatalos lehetőség, de már ez sem a régi – jól bevált iGO alapú megoldás volt.
http://archiv.navigyurci.hu/index.php?page=hir&p=&az=396&oldalszam=1
Üdv:
Gyurci
ui: esetleg a hivatalos szervizt érdemes lenne megkérdezned, hátha azóta van valami megoldás:
FIXIT Hungary Kft.3526 Miskolc
Szentpéteri kapu 80
Mio Hot line: +36 19 994 626 vagy +36 40 101 711Mikor utoljára hallottam róluk még működtek.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.