Mio digiwalker P340

Kezdőlap Fórumok Mio Mio digiwalker P340

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szép napot mindenkinek! Van egy ilyen nevezetű gps-em(Téma Címe) kérdezném honnan lehetne ehhez frissitést letölteni.A dátumot sem tudom állitani 2006 márc 4-röl.Ha tud valaki segiteni nagyon köszönöm

Adminisztrátor

@ Infinity Mit szeretnél frissíteni? Ehhez nem nagyon lesz már elérhető tartalom. Egy GPS-nél/számítástechnikában az öt éves kor már öregnek elég számít.

Felhasználó

Igazából arra lettem volna kiváncsi hogy memoria kártyán van az Igo hogy tudnám e egy újabb verzióra lecserélni

Adminisztrátor

@ Infinity Melyik verzió? iGO 2006? Mert azt már sehogy, illetve talán ha találsz még dobozos iGO8-at… Bár az is inkább csak használtan lesz már…

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Infinity Melyik verzió? iGO 2006? Mert azt már sehogy, illetve talán ha találsz még dobozos iGO8-at… Bár az is inkább csak használtan lesz már…

Igo 2006-ás van rajta de Igo 8at szeretnék rátenni ,nem baj ha használt is . Igo8-at milyet rakhatnák fel?

Adminisztrátor

@ Infinity Nem nagyon találsz már ilyet sem, bár lehet nekem most sikerült:

http://www.expressz.hu/szamitastechnika/gps/szoftver/hirdetes-29173154/

Mindenképpen próbáld ki, hogy fut-e a készülékeden, a 300 MHz-es processzor miatt. Szerintem kevés lesz neki. És vizsgáld meg, hogy tényleg eredeti-e? Doboz, kártya esetleg számla.

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Infinity Nem nagyon találsz már ilyet sem, bár lehet nekem most sikerült:

http://www.expressz.hu/szamitastechnika/gps/szoftver/hirdetes-29173154/

Mindenképpen próbáld ki, hogy fut-e a készülékeden, a 300 MHz-es processzor miatt. Szerintem kevés lesz neki. És vizsgáld meg, hogy tényleg eredeti-e? Doboz, kártya esetleg számla.

Nagyon köszönöm :)

Adminisztrátor

@ Infinity Nagyon szívesen!

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás