mio moov s605

Kezdőlap Fórumok Mio mio moov s605

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Sziasztok

a kérdésem az lenne hogy tudnék e rakni valahogy igo … valamit egy mio moov s605 re
    mert nem nagyon jön be a gyári progi
    az igo 8 vagy primo sokkal kézenfekvőbb

elöre is köszi

ladawrc1

Adminisztrátor

@ ladawrc1 Sajnos a kérdésed nálunk nem megválaszolható, lévén warez témát feszeget. Viszont kérdeznék, ha megengeded. A magyarországi tmc valóban működik a készüléken? Átlagosan hány eseményt látsz naponta, vagy inkább menyi volt a legtöbb?

Sajnos ilyen készülék még nem volt a kezemben, pedig kíváncsi lennék mennyit fejlődött (vagy nem) a Mio az S555 óta…

Adminisztrátor

szia Gyurci

sajnos a gép nem az enyém én csak azért kaptam mert a tulaj igo-t szeretne rá és megkért nézzek utána lehetséges e
    Elmondása szerint a tmc működik azt sajnos nem tom menny infot nyom én meg nem próbáltam ki de rajta vagyok csak sok a dolgom. Szerintem van némi fejlődés az S555 óta

én is kérdeznék valamit warez téma akkor hol kaphatok infot az előző kérdésemre
    esetleg link vagy valamid nincs véletlen ami segíthetne

köszi Ladawrc1

Adminisztrátor

@ ladawrc1 Köszi az infót. Próbáld meg talán a miofan fórumán.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás