Mio Spirit 480
- This topic has 15 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 12 years, 10 months telt el by Ibanez.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. szeptember. 16. péntek-12:55 #23947IbanezFelhasználó
Ha valakinek bármilyen tapasztalata van a készülékkel, annak regisztrációjával vagy bármivel a témában annak itt a helye. :-)
2011. szeptember. 16. péntek-13:11 #25547Törölt FelhasználóAdminisztrátorNem rég vetem egy ilyen készüléket és alapvetőleg meg vagyok vele elégedve, de pl. mikor regisztrálni akartam, a választható készülékek közt a Mio oldalán ezt a tÍpust nem találtam ezért nem tudtam regelni sem. Valakinek ötlete?
Ja és az ügyfélszolgálat is kamu mert senki nem veszi fel több napos próbálkozásra sem.Bele lehet e nyúlni az Oprendszerbe úgy, hogy minél jobban az én ízlésemre formáljam a gépet. Nem másik szoftverre gondoltam, (mert a Navman TeleAtlasszal meg vagyok elégedve és nem szeretek mindenféle kalóz verziókat használni) hanem pl. más hangokra és nem csak Eszterre?
Előre is köszönöm és várom a válaszokat.
2011. szeptember. 16. péntek-13:29 #25548GyurciAdminisztrátor@ lbanez Szia. Az advantage.mio.com oldalon kell regisztrálnod, és itt fogsz találni Mio Spirit 480-as készüléket .
http://goo.gl/xbjrJA térképfrissítéshez egy micro SD kártya fog kelleni .
2011. szeptember. 16. péntek-18:57 #25549IbanezFelhasználóKöszi a segítséget. A frissítésekkel nem volt gondom de végre tudtam regisztrálni.
Elég jól meg van bonyolítva a dolog. A franc gondolta, hogy külön bele kell menni a Spirit be és nem a főoldalon kell regisztrálni.
Ezer köszönet érte bár a MioMore Dekstopban még nem ment a regisztrálás. (ha csatlakoztatva van a készülékem akkor bal oldalt a legalsó menü). Kér valamilyen kulcsot de semmit sem fogad el ami a dobozon vagy a készüléken van.Egyébként a második kérdésemről mi a véleményed? Lehet módosítani, frissíteni a gyári Op rendszer hangjait, karaktereit?
A POI okat tök jól lehet töltögetni és alkalmazni is akkor ezeket miért nem?Még egyszer köszi a segítségért. Szuper az oldal.
2011. szeptember. 17. szombat-10:21 #25550GyurciAdminisztrátor@ lbanez Olyan kódod akkor lesz, ha vásárolsz valamit a Mio-nál. Például plusz térképet. A második kérdésedre a válasz, szerintem nem. A hangok például *.dat kiterjesztésűek.
2011. október. 2. vasárnap-19:44 #25566IbanezFelhasználóMeg volt a hétvégén a komolyabb tesztje a gépnek. Nagyon csúnyán megbukott.
Szerencsére tudtam az utat. Szegedről mentem Sopronba. A városban (Sopronban) nem volt baj a navigálással. Teljesen korrektül elvitt mindenhová. Figyelembe vette a behajtani tilos táblákat és szuperül navigált. Viszont az M5 ön el akart vinni Nyíregyházának. Kíváncsiságból (bár tudtam, hogy rossz felé visz) elmentem arra amerre mondta és gyakorlatilag az M5, 22 es kihajtójánál levitt (holott a 23 kihajtót mondta a gép) és a szegedi felhajtón pedig fel akart vinni. Mentem még egy kört resetelés után és megjátszotta ugyan ezt más útvonal beállításokal is. Szerencsére az egész kb. 5km ezért tettem meg de komolyan gondolkoztam rajta, hogy kivágom és bukom a 20 e t. Hazafelé pedig, holott be volt lőve a gyorsabb út és az autópálya, mindenáron Dabasnál akart elvinni a régi 5 re. Telepítettem fel néhány POI t a POI plázáról. Bőven az ajánlott 12000 db poi alatt voltam és az egész megfagyott. Vissza kellet állítanom a gyári értékeket, hogy menjen. Szóval vegyesek az érzéseim MIO Spirijével kapcsolatban. Még egy két ilyen húzás és megy a kukába. Vagy én nem csináltam valamit jól??? Nem jól van belőve valami???2011. október. 3. hétfő-07:38 #25568GyurciAdminisztrátor@ lbanez A szoftverfrissítés már rajta van?
2011. október. 3. hétfő-08:32 #25569IbanezFelhasználóIgen rajta.
Amiket hírlevélen írtatok, hogy megjött az autópálya javítás és a frissítés. Az a térképverzió van rajta aminek a verziószáma 350 re végződik. Sok olyan helyet helyesen kezel amik később épültek mint az M0 új szakasza.2011. október. 3. hétfő-18:35 #25577GyurciAdminisztrátor@ lbanez Azt írod az autópályáról lenavigált. A fizetős utak, és az autópályák is engedélyezve voltak?
2011. október. 3. hétfő-21:14 #25580IbanezFelhasználóNem navigál le a pályáról hanem nem a jó lehajtót mondja/mutatja.
2011. október. 4. kedd-13:37 #25581GyurciAdminisztrátor@ lbanez Úgy emlékszem ezeket az infókat (hol – mit mondjon a szoftver) a térkép tartalmazza. Viszont a Magyarország verzióhoz sajnos nem tudok élő frissítésről. A legközelebbi télen lesz… :(
2011. október. 4. kedd-17:21 #25582IbanezFelhasználóHát ez van. Minden esetre köszönöm az eddigi segítségeket és tanácsokat. :-)
2011. október. 4. kedd-17:52 #25583GyurciAdminisztrátor@ lbanez Nagyon szívesen, bár nem sokat tudtam segíteni. :(
2011. november. 23. szerda-23:29 #25721beimliFelhasználóSziasztok!
kérdésem lenne h mio spirit 480 assal lehet e gyalogosan navigálni????
válaszokat előre is köszi!! :)
Üdv beimli2011. november. 24. csütörtök-16:09 #25722GyurciAdminisztrátor@ beimli Beállítások/Irányítási mód/Séta (ugyan s487-en néztem, de szerintem van az s480-n is)
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.