Mio telepítés

Kezdőlap Fórumok Mio Mio telepítés

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdvözöllek benneteket!

Volna egy kérdésem. a sógoromnak Mio gps-e van 1Gb flass memóriával és 1Gb sd kártyával. A térkép erre a kettőre van feltéve megosztva valahogy. A szerkezet 2006-os térképpel rendelkezik. A kérdésem az Mi a módja a tékép cserének ebben az esetben és lehet e rárakni IGO8 -at? Esetleg tudtok valami leírást ,hogy boldoguljunk vele?
    Előre is köszi a választ.

Üdv

Adminisztrátor

@ jokojo Szia. Ez warez téma, kérlek magánban tárgyaljátok meg.

Adminisztrátor

Bocsánat! Ott sem kaptam választ.

Adminisztrátor

@ jokojoko Sajnálom, akkor lehet, hogy senki nem tudja.

Adminisztrátor

jokojoko Mondta

Üdvözöllek benneteket!
    Volna egy kérdésem. a sógoromnak Mio gps-e van 1Gb flass memóriával és 1Gb sd kártyával. A térkép erre a kettőre van feltéve megosztva valahogy. A szerkezet 2006-os térképpel rendelkezik. A kérdésem az Mi a módja a tékép cserének ebben az esetben és lehet e rárakni IGO8 -at? Esetleg tudtok valami leírást ,hogy boldoguljunk vele?
    Előre is köszi a választ.
    Üdv

Felhasználó

Üdvözöllek !
    Tanácsodat kérem, 2015.05.12-én ajándék céljára vásároltam Mio Spirit 6900 Lm Gps-t örök frissitéssel, annak kibontásakor derűlt ki, hogy a 30 napos – vásárlástól számitott- regisztrációs határidő, sajnos eltelt ,mire az ajándékot átadtam. A regisztrációval
    igy már nem is próbálkoztunk.Lehet még valamit tenni ?
    Üdv. Pedro

Adminisztrátor

Tanácsodat kérem, 2015.05.12-én ajándék céljára vásároltam Mio Spirit 6900 Lm Gps-t örök frissitéssel, annak kibontásakor derűlt ki, hogy a 30 napos – vásárlástól számitott- regisztrációs határidő, sajnos eltelt ,mire az ajándékot átadtam. A regisztrációval
    igy már nem is próbálkoztunk.Lehet még valamit tenni?

Szia Pedro!

Nem találtam a Mio oldalán olyan információt, hogy 30 napon belül kellene élesíteni az élettartam frissítést, de ettől még lehet ilyen. Keresd meg a Mio szervizt:

FIXIT Hungary Kft.
    3526 Miskolc
    Szentpéteri kapu 80
    Mio Hot line: +36 19 994 626 vagy +36 40 101 711

Remélem még jók ezek az adatok. Mondd el, hogy ajándék volt, és kérd hogy méltányosságból indítsák újra a 30 napot (ha van ilyen).
    Sok sikert,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm válaszodat. Üdvözlettel Pedro

Adminisztrátor

Köszönöm válaszodat.

Nagyon szívesen!

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás