műszerfalra tapasztható tartót keresek
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs készülékek adás-vétele › műszerfalra tapasztható tartót keresek
- This topic has 7 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 16 years, 9 months telt el by
makkhatos.
- SzerzőBejegyzés
- 2009. december. 7. hétfő-11:13 #24015
lautnermark
Felhasználómakkhatos MondtaÜdv Gyurci és mindenki!
a te kezedben már sok készülék megfordult. nem emlékszel olyanra amelyiknek olyan tapadója volt amit a műszerfal tetejére (vagy bármilyen más NEM üveg simaságú felületre is) lehet tapasztani? tavaly 2-3 hónapig volt egy sony nav-u73-asom, azé olyan volt, de sajna külön a tartó beszerezhetetlen hozzá.
nem szeretem a szélvédőre rakni a tartót. még ha ki is veszem a tartót, látja a tapadókorong nyomát a barom és be**ssza az oldalüveget (neki nem kerül semmibe), hátha a kesztyűtartóban hagytad…az két hete két ismerősöm kocsiját is feltörték. mindkettőben használnak navit és ott is vannak a tapadó-nyomok az üvegen.
szellőzőrácsos tartóm van, de nem fér bele a rácsbaErre gondolsz?
2009. december. 7. hétfő-13:28 #24016makkhatos
Felhasználónem. nem akarok semmit a műszerfalra ragasztani
2009. december. 7. hétfő-14:08 #24017
GyurciAdminisztrátorSzia.
Én erre gondoltam:
http://www.kutyu.hu/content/view/1430/3/
Szerintem a Visegrádi utcában meg tudod nézni a mintaboltban, és nem kell potyára pénzt adnod érte. :)
2009. december. 7. hétfő-14:37 #24018
GyurciAdminisztrátorUtánakérdeztem. A cikkszáma a : 010-10908-00, és az ára 8900 forint bruttó. Meg tudod nézni az üzletben, csak kivinni nem tudod.
1133 Visegrádi utca 80/a.“nem. nem akarok semmit a műszerfalra ragasztani”
2009. december. 7. hétfő-16:57 #24019makkhatos
FelhasználóGyurci MondtaSzia.
Én erre gondoltam:
http://www.kutyu.hu/content/view/1430/3/Szerintem a Visegrádi utcában meg tudod nézni a mintaboltban, és nem kell potyára pénzt adnod érte. :)
én igzából valami ilyesmit keresek.
2009. december. 8. kedd-06:20 #24020
GyurciAdminisztrátorEz egy sima tapadókorongos tartónak tűnik…
2009. december. 8. kedd-07:21 #24022makkhatos
Felhasználótulajdonképpen az. egy tapadókorongos tartó. a lényeg a gumi! valami zselészerü anyagból van (mint azok a ragacsos figurák amiket a kölkök “tekernek” azokból a 20-50-100 forintal működő automatákból pl. a tesco előterében). ettől a gumitól még a bőrön, vagy a hasonlóan nem sima felületen is megtapad és nem hagy maga után nyomot. ilyet adnak a sony-hoz gyárilag. (nekem is ilyenem volt tavaly kb 3 hónapig)
szóval ilyet hajtok, de nagyon úgy néz ki, hiába…
- SzerzőBejegyzés
- ‘műszerfalra tapasztható tartót keresek’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.