N560

Kezdőlap Fórumok Navon N560

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok !

Az N660-hoz hasonló csomagot tudna nekem valaki készíteni ?
    Az Amigo helyett szeretnék Primo-t használni…
    Mi a teendőm ? A Primo megvan SD kártyán, de nem indul el, ha berakom.

Felhasználó

sorry, ez itt nem warez fórum.

Felhasználó

Üdv !

Gondoltam, hogy ez nem Warez fórum, csak annyi segítséget kérek, mint az N660-as topik felhasználója. Ha sikerülne elindítanom egy Explorert, vagy egy Total Commandert akkor valószínűleg a többire magam is rájövök.
    Most a készülék olyan hülyén működik, hogy az már idegesítő.
    Ha benne hagyom az SD kártyát akkor azonnal elindul az Amigo, és nem lehet belőle kilépni, azaz a készülék főmenüje nem érhető el, így csak a Navigáció használható.
    Ha kiveszem az SD kártyát és így indítom el a készüléket, akkor meg bejön a főmenü, de a főmenüben lévő Navigáció gomb megnyomására meg nem történik semmi, azaz, így meg nem lehet Navigálni. A Naviextras-nak írtam emiatt, erre az volt a válaszuk, hogy ez gyárilag ilyen. Szerintem ez így értelmetlen, ezért szeretnék rájönni, hogyan lehetne aktívvá tenni a Navigáció gombot, utána meg lecserélni egy olyan Igo-ra a mostanit amiből ki is lehet lépni. Szó sincs róla, hogy illegális dolgot szeretnék, mert a jelenlegi Amigo is legális és a Primo is legálisan van meg, csak az egy másik készülékhez. Ha kell megveszek bármilyen szoftvert, csak a mostani állapotnál jobban működjön.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás