NAV 102

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Audiovox 2 dines fejegységet, amihez tartozik NAV 102 navigáció. Ennek a frissítéséhez szeretnék tanácsot kérni, mert lemásoltam az SD kártyát, hogy ne tudjam elbaltázni az eredetit, de a másoltat fel sem ismeri. Viszont az eredetin csak 2009-es térképek vannak, ami nem túl friss. Mit kellene tennem? A Naviextras-on nem találok lehetőséget.

Köszönöm

Adminisztrátor

@ gore Szia. A másolt kártya csak mentésképpen jó. Az eredeti kártya tartalmát mentsd el a számítógépedre, majd töltsd le a naviextras.com oldalról a Toolbox alkalmazást, és próbáld meg azzal. Szerintem azzal menni fog.

Felhasználó

Köszönöm a gyors választ, de már letöltöttem a toolboxot, de ott sem tudom mit kell tennem. Pontosabban találtam frissítést 99 EU-ért. Ennél barátibb megoldás nincs? Ha kimásolom az SD kártyát a gépre, utána simán visszarakhatom? 

Adminisztrátor

@ gore Szívesen. Igen visszarakhatod DE csak ugyanarra a kártyára! De csak az eredeti kártyát ismeri fel a toolbox és a készülék is. Barátibb megoldást nem tudok.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás