NAV 102
Kezdőlap › Fórumok › Térképfrissítések › NAV 102
- This topic has 3 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 12 years, 8 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. március. 20. kedd-08:56 #23995goreFelhasználó
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Audiovox 2 dines fejegységet, amihez tartozik NAV 102 navigáció. Ennek a frissítéséhez szeretnék tanácsot kérni, mert lemásoltam az SD kártyát, hogy ne tudjam elbaltázni az eredetit, de a másoltat fel sem ismeri. Viszont az eredetin csak 2009-es térképek vannak, ami nem túl friss. Mit kellene tennem? A Naviextras-on nem találok lehetőséget.
Köszönöm
2012. március. 20. kedd-12:08 #25949GyurciAdminisztrátor@ gore Szia. A másolt kártya csak mentésképpen jó. Az eredeti kártya tartalmát mentsd el a számítógépedre, majd töltsd le a naviextras.com oldalról a Toolbox alkalmazást, és próbáld meg azzal. Szerintem azzal menni fog.
2012. március. 20. kedd-13:19 #25950goreFelhasználóKöszönöm a gyors választ, de már letöltöttem a toolboxot, de ott sem tudom mit kell tennem. Pontosabban találtam frissítést 99 EU-ért. Ennél barátibb megoldás nincs? Ha kimásolom az SD kártyát a gépre, utána simán visszarakhatom?
2012. március. 21. szerda-07:19 #25952GyurciAdminisztrátor@ gore Szívesen. Igen visszarakhatod DE csak ugyanarra a kártyára! De csak az eredeti kártyát ismeri fel a toolbox és a készülék is. Barátibb megoldást nem tudok.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.