Naviextras térképfrissítési furcsaság

Kezdőlap Fórumok Térképfrissítések Naviextras térképfrissítési furcsaság

Címkézve: , , ,

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Rokonomnak 2011-ben vettem ajándékba egy CNS Globe HD eszközt, amit én regisztráltam a Naviextras.hu-n. Furcsa volt, hogy CNS Stylus-ként azonosította, de amúgy minden adat stimmelt. Megkérdeztem a CNS-t hogy van ez, azt válaszolták, hogy semmi gond, még túl új volt az eszköz. Azóta egyszer vettem hozzá Magyarország térképfrissítést, gond nélkül lezajlott.
    Most esedékes lenne újabb térképfrissítés, lehet hogy teljes EU, lehet hogy csak K-EU, még nem dőlt el. Az eredeti regisztrációval belépve (Stylus) bármelyik csomagra, vagy akár országra – Mo. és Románia kivételével – a térképgyártónak a TomTom-ot(?) írja. Amennyiben regisztráció nélkül a Globe HD-t választom, akkor a fentiekkel megegyező módon a térképgyártó a HERE.
    Az eszközön eredetileg Navteq térképek vannak, igaz a frissített Mo. már TopMap (egyébként ha csak Magyarország térképet akarnék venni, az most is TopMap [illetve NNG] lenne).
    Úgy tudom hogy a TomTom és a HERE térképek között már nincs igazán minőségi különbség, de talán szívesebben maradnék az eredeti jogutódja mellett.
    Nem tudom hogy van-e lehetőség egy eszköz újraregisztrálására annak érdekében, hogy a valós eszközként szerepeljen? Sajnos az ösztönöm azt súgja, hogy ez nem megy, de Neked hátha van más tapasztalatod. Illetve még attól tartok, hogy az eszközben lévő valamilyen azonosítók alapján most is Stylus-ként ismerné fel.
    Köszönöm
    OldMike

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás