Navigáció

Kezdőlap Fórumok Android Navigáció

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Szia.

Szerezni, nem tudom hogy honnan tudsz, és ebben nem is tudok segíteni. De a Sygic Mobile program Közép Európás változata nem sokkal van tízezer forint felett, éés működik az Androidos telefonokon is. Smile Többek között a “gyorsboltban” tudsz vásárolni.

Adminisztrátor

Sziasztok,
    arról esetleg valami hír, hogy lesz-e felbontásban is hozzá illő iGO?

Adminisztrátor

Mármint Vodafone 845-höz. :-)

EG0 Mondta

Sziasztok,
    arról esetleg valami hír, hogy lesz-e felbontásban is hozzá illő iGO?

Adminisztrátor

@ EG0 Szia. Egészen biztosan nem lesz. Tudomásom szerint nem fejlesztik az Androidos verziót.

Felhasználó

Sziasztok!
    Új emberke vagyok itt!
    Nem rég vettem egy Sony Ericsson Xperia X8-as telót amin android op rendszer van. Már megkapta a frissítést a 2.1-es androidra. Szeretném a segítségeteket kérni hogy honnan tudnék letölteni hozzá IGO, Navteq vagy Tom Tom navi programot full európásat.
    A segítségeteket előre is köszönöm
    Baráti üdvözlettel:
    Dexter87

Adminisztrátor

Szia Dexter87 Üdv nálunk. Ez a kérdés warez, így nem hiszem hogy kapsz rá választ. Több megvásárolható program is létezik Androidra, CoPilot, Navigon, NDrive, Sygic, utóbbit üzletben is megvásárolhatod. A többit csak az interneten, kártyával.

Felhasználó

Hy all!

Valaki próbálta már az Ndrive11-et?

Adminisztrátor

@ xaba Én igen. Azonban egyelőre Austria lett volna a legkölebb, lévén a KEU térképek között EGYEDÜL Törökország szerepelt. Így csak képernyőmentések készültek…

Felhasználó

Üdv!
    Szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megnyitni a saját(google maps) térképekben,(oda bemásolni) a google maps ben megnyitott útvonalakat.

Köszönöm szépen!
    Endre

Adminisztrátor

Szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megnyitni a saját(google maps) térképekben,(oda bemásolni) a google maps ben megnyitott útvonalakat.

Helló, telefonon így tudod navigálásra bírni, az előzőleg megtervezett útvonalat:

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2019/05/gm_to_phone.png

Üdvözlettel,
    Gyurci

Adminisztrátor

Hú, ez hasznos infó, én is köszönöm! :)

Adminisztrátor

Hú, ez hasznos infó, én is köszönöm! :)

Nagyon szívesen!

Felhasználó

Sziasztok!
    A frissített Google térképben nem találom a tervezés nélküli vezetést, amit vezetés indítása címszóval illettek régebben. Én vagyok a béna, eldugták, vagy nincs már benne? Kár lenne érte, mert útvonal tervezés nélkül, az aktuális forgalmi adatok megtekintésére sokat használtam a környékemen.
    Köszi, Lampi

Adminisztrátor

A frissített Google térképben nem találom a tervezés nélküli vezetést, amit vezetés indítása címszóval illettek régebben. Én vagyok a béna, eldugták, vagy nincs már benne? Kár lenne érte, mert útvonal tervezés nélkül, az aktuális forgalmi adatok megtekintésére sokat használtam a környékemen.

Szia,
    amikor elindítod a térképet, és van pozíciód akkor látod magad körül a forgalmat is.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm, ez így tiszta, csak vezetés módban döntött képernyővel használhatóbb volt és a sebességhatárokra is figyelmeztetett.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás