Navigon 40Plusz készülék navigálás közben többször leállítja saját magát

Kezdőlap Fórumok Navigon Navigon 40Plusz készülék navigálás közben többször leállítja saját magát

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!

Navigon 40Plusz navigációs készüléken van. 2011Q2 frissítés van rajta, ami két hónapja lett letöltve. A készülék navigálás közben többször leáll. Előtte kiírja az alábbi hibaüzenetet: APPLICATION ERROR…. Majd a készülék kb. 20 s után automatikusan leáll, majd magától újra bekapcsol. Nem tudom , hogy ez mitől van. A készülék még garanciális. Sokat használom, mert nemzetközi gépkocsivezető vagyok. Köszi a segítséget! István

Felhasználó

Pittus Mondta

Kedves Gyurci!
    Navigon 40Plusz navigációs készüléken van. 2011Q2 frissítés van rajta, ami két hónapja lett letöltve. A készülék navigálás közben többször leáll. Előtte kiírja az alábbi hibaüzenetet: APPLICATION ERROR…. Majd a készülék kb. 20 s után automatikusan leáll, majd magától újra bekapcsol. Nem tudom , hogy ez mitől van. A készülék még garanciális. Sokat használom, mert nemzetközi gépkocsivezető vagyok. Köszi a segítséget! István

Ez biztos, hogy windows hiba. Azt kellene megfigyelni, hogy tipikusan mikor áll le. Sokszor a Reality View-nél szokott.

Adminisztrátor

@ Pittus Szia István. Nem hiszem hogy a frissítéshez lenne köze. Én is inkább WinCE hibára gondolnék.

Felhasználó

Pietro68 Mondta

Pittus Mondta

Kedves Gyurci!

Ez biztos, hogy windows hiba. Azt kellene megfigyelni, hogy tipikusan mikor áll le. Sokszor a Reality View-nél szokott.

Szia
    A készülék helyreállítását kell a Fresh programon keresztül elvégezni, viszont szükséges lenne tudnunk a készülék típusát és az emailcímet, amely alatt regisztrálva lett.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás