Navigon 40Plusz készülék navigálás közben többször leállítja saját magát
Kezdőlap › Fórumok › Navigon › Navigon 40Plusz készülék navigálás közben többször leállítja saját magát
- This topic has 3 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 13 years, 5 months telt el by
toti.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. augusztus. 21. vasárnap-15:39 #23941
Pittus
FelhasználóKedves Gyurci!
Navigon 40Plusz navigációs készüléken van. 2011Q2 frissítés van rajta, ami két hónapja lett letöltve. A készülék navigálás közben többször leáll. Előtte kiírja az alábbi hibaüzenetet: APPLICATION ERROR…. Majd a készülék kb. 20 s után automatikusan leáll, majd magától újra bekapcsol. Nem tudom , hogy ez mitől van. A készülék még garanciális. Sokat használom, mert nemzetközi gépkocsivezető vagyok. Köszi a segítséget! István
2011. augusztus. 23. kedd-19:27 #25508Pietro68
FelhasználóPittus Mondta
Kedves Gyurci!
Navigon 40Plusz navigációs készüléken van. 2011Q2 frissítés van rajta, ami két hónapja lett letöltve. A készülék navigálás közben többször leáll. Előtte kiírja az alábbi hibaüzenetet: APPLICATION ERROR…. Majd a készülék kb. 20 s után automatikusan leáll, majd magától újra bekapcsol. Nem tudom , hogy ez mitől van. A készülék még garanciális. Sokat használom, mert nemzetközi gépkocsivezető vagyok. Köszi a segítséget! IstvánEz biztos, hogy windows hiba. Azt kellene megfigyelni, hogy tipikusan mikor áll le. Sokszor a Reality View-nél szokott.
2011. augusztus. 26. péntek-07:53 #25510Gyurci
Adminisztrátor@ Pittus Szia István. Nem hiszem hogy a frissítéshez lenne köze. Én is inkább WinCE hibára gondolnék.
2011. augusztus. 31. szerda-21:37 #25519toti
FelhasználóPietro68 Mondta
Pittus Mondta
Kedves Gyurci!
Navigon 40Plusz navigációs készüléken van. 2011Q2 frissítés van rajta, ami két hónapja lett letöltve. A készülék navigálás közben többször leáll. Előtte kiírja az alábbi hibaüzenetet: APPLICATION ERROR…. Majd a készülék kb. 20 s után automatikusan leáll, majd magától újra bekapcsol. Nem tudom , hogy ez mitől van. A készülék még garanciális. Sokat használom, mert nemzetközi gépkocsivezető vagyok. Köszi a segítséget! IstvánEz biztos, hogy windows hiba. Azt kellene megfigyelni, hogy tipikusan mikor áll le. Sokszor a Reality View-nél szokott.
Szia
A készülék helyreállítását kell a Fresh programon keresztül elvégezni, viszont szükséges lenne tudnunk a készülék típusát és az emailcímet, amely alatt regisztrálva lett. - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.