Navigon térképek

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Itt a Navigon térképek hibáit jelentheted be. Verziószámot kérek.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Itt a Navigon térképek hibáit jelentheted be. Verziószámot kérek.

Nekem egy Navigon 7310-esem van, de írhatnék bármit a 7-es szoftver változatból (7.x.x), mert az úgynevezett map fájl (azaz effektíve a térkép) azonos. Tehát nincs benne az M6-os újabb szakaszai, a XIII. kerület Visegrádi utcából engedne nagy ívben a Szent István körútra fordulni balra(soha nem is lehetett, csak kis ívben jobbra). Ha a Hősök teréről a Lehel térre (Victor Hugo utca) akarok menni, akkor ő a Dózsa György út-Tűzér utca-Bulcsu utca-Lehel út-Lehel tér útvonalon vezetne. Pedig logikusabb, és egyszerűbb lenne a Dózsa György út-Podmaniczky utca-Ferdinánd híd-Lehel tér útvonal. És ami a Navigonok fő hibája: nem tud különbséget tenni földút, és kiépített út között, és így is tervez.

Adminisztrátor

@ Pietro68 Máris továbbítom. Köszönjük!

Felhasználó

Ugyan megjelent a 2010 Q4-es térkép, de sem az M6-os Dunaújváros utáni szakaszai, sem az M0-ást az M3-al összekötő szakasz nincs benne. Továbbá nem került feloldásra a Margit híd szoftveres tervezési tiltása. Magyarul a Margit hídon át a Navigon most nem tervez útvonalat. Ha figyelembe vesszük, hogy a következő térkép jövő február-márciusra várható, addig senki ne közlekedjék ezeken az útvonalakon? Nekem úgy tűnik, hogy a Navteq mostohán bánik Magyarországgal. Vagy tévedek? Az sem vigasztal, hogy a Garmint, és a Nokia Ovimapot használók sincsenek jobb helyzetben.

Adminisztrátor

@ Pietro68 Mit is mondhatnék mást? Köszönöm, és továbbítom.

Felhasználó

A 2011/Q1-esnek mondott, de 2010/Q3-as térképet használva a XIII. kerületben a Visegrádi utcából dél felé haladva balra akart kifordítani a Szent István körútra, ami tilos, kizárólag jobbra lehet kanyarodni.

Felhasználó

Watt Mondta

A 2011/Q1-esnek mondott, de 2010/Q3-as térképet használva a XIII. kerületben a Visegrádi utcából dél felé haladva balra akart kifordítani a Szent István körútra, ami tilos, kizárólag jobbra lehet kanyarodni.

Én 1968 óta élek az Újlipótvárosban. Soha nem is lehetett a Visegrádi utcából nagy ívben kikanyarodni a Nyugati tér felé. Ez a hiba a Navigon “szexepilje”. Legalább három éve nem képesek kijavítani. De ez valószínűleg Navteq hiba.

Adminisztrátor

@ Watt köszönjük!

Felhasználó

Sziasztok!

Barcson a 6-os főútról nem lehet lehajtani a Verbina utcába mert ott felüljáró van! De a felüljáró alatt is csak gyalogos és kerékpárosok közlekedhetnek mert gépjárművektől elzárt terület. Magyarul, zsákutca!

http://i53.tinypic.com/2j2gnlf.jpg

Adminisztrátor

@ ufoka Köszönjük!

Felhasználó

Szia Gyurci.

Verzió szám: 2011.Q3

Az alábbi híbákat találtam:Budapest X.ker Balkán utca Ceglédi utca kereszteződése már körfórgalom.

Budapest X.ker Kőér utca a Vaspálya utca és a Cserkesz utca  között egyírányú.

Az üllői út felől a Kőér utcán nem lehet áthaladni egyenesen a vaspálya utcán keresztűl.

A kereszteződésben jobbra kell kanyarodni és az Őrmény utca majd a Cserkesz utca után

lehet tovább menni a Kőér utcán.

Üdv Imre

Adminisztrátor

@ deathroww Szia, köszi – most jelentettem le.

Felhasználó

Kiváncsiságból ismét feltettem a Navigont iPhone-ra: 2012 február 22-i frissítés, új térképpel.

Ennek ellenére mind a mai napig nem lehet azt beállítani, hogy a földutakat kerülje el… Van, ahol olyan erdei csapáson keresztül tervezi az útvonalat, hogy még biciklivel se, csak gyalog vagy lóval lehet bemenni. Pár perc után töröltem ezt a navit a telefonról…

Nem értem, hogy ilyen alapvető dolgot miért nem lehet éveken keresztül megoldani.

Adminisztrátor

@ nord A T-Mobile-os ingyenverzió, vagy a fizetős?

Felhasználó

Gyurci,
    A fizetős változat van meg (Kelet-EU). Verziószámot ne kérdezd, mert még egyszer föl nem teszem :) de a legfrissebb volt, ami most is szerepel az AppStore-ban. Kábé bő egy hete próbáltam ki.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
  • ‘Navteq térképhibák bejelentése’ fórum lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás