Navigon térképfrissítés

Kezdőlap Fórumok Térképfrissítések Navigon térképfrissítés

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok

Az a problémám, hogy vásároltam egy Navigon 4310 max készüléket, amihez járt egy ingyen térképfrissítés. Telepítettem a Navigon Fresh kezelőfelületet, regisztráltam, letöltöttem a térképet, de a telepítésnél azt írta ki, hogy nem tudja kicsomagolni a térképeket, és itt meg is áll. Telepítve van a WIN ZIP, én manuálisan ki is tudom csomagolni, de a program nem képes erre. Találkozott valaki ilyen problémával, vagy esetleg tudja valaki a megoldást?

Előre is köszönöm

Adminisztrátor

Szia. Ha teljes Európa térképről van szó, akkor kell hogy legyen a winchestereden í8″C” meghajtó, ide menti a térképeket) legalább 2 GB szabad hely. Azután a 4310-ben 2 GB belső memória van, így valószínüleg már nem fér bele a térkép. Tegyél be egy bővítőkártyát. Sok sikert!

Felhasználó

Gyurci Mondta

Szia. Ha teljes Európa térképről van szó, akkor kell hogy legyen a winchestereden í8″C” meghajtó, ide menti a térképeket) legalább 2 GB szabad hely. Azután a 4310-ben 2 GB belső memória van, így valószínüleg már nem fér bele a térkép. Tegyél be egy bővítőkártyát. Sok sikert!

Igen, a 2010 Q2-es térkép nálam is eljátszotta, hogy nem csomagolta ki a program. Ilyenkor az ideiglenes fájlból manuálisan kell kicsomagolni, és bemásolni a navigátor Navigon könyvtár map mappájába, a korábbi térkép lecserélésével.

Adminisztrátor

@ Pietro68 Köszönjük.

Felhasználó

A Navigon készülékekhez megjelent a 2011/Q1 térkép. M6/M60 benne van, M31 nincs benne.

Adminisztrátor

@ Pietr68 Köszi, teszt hamarosan!

Felhasználó

Pietro68 Mondta

A Navigon készülékekhez megjelent a 2011/Q1 térkép. M6/M60 benne van, M31 nincs benne.

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene…. Egy Navigon 2110 max-om van 2010 q3-al. Megvan a 2011 q1 is. De ha ezt felteszem, a gép lefagy, resettel kell újraindítani. Ha visszateszem a ‘régi’ térképet, akkor hibátlanul fut. Mi lehet a gond? Előre is köszi.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás