Navigon törölt belső memória (My flash disk) helyreállítása

Kezdőlap Fórumok Navigon Navigon törölt belső memória (My flash disk) helyreállítása

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Konkrétan egy Navigon 1400-as készülék belső memóriájából kitöröltem pár dolgot.
    Most nem kommunikál Pc-vel,nem tölti be a szoftvert, csak a kezdőképernyőt és a Navigon
    Fresh program sem látja értelemszerűen.
    Mi a megoldás?
    Biztosan lehet valahogy SD-kártyáról is frissiteni ROM-ot,de hogyan?
    Egyébként ez bármelyik Navigon tulajdonosnak lehet problémáj, aki ilyen ostoba, mint én!!!

Előre is köszi a segítséget!

Ui: Azt lécci ne hogy vigyem szervízbe!

Adminisztrátor

sdj001 A legegyszerűbb megoldás, hogyha készítettél mentést, akkor azt visszateszed. Ezt csinálhattad fájlkezelőben, vagy a Navigon Fresh alkalmazásban is. Hogyha nincs mentésed, akkor én nem tudok a szervizen kívül más megoldást. Talán egy másik (Navigon 1400) készülék flash részének átmásolása segíthet. Esetleg…

Adminisztrátor

sdj001 De, ha a térkép is a flash-ben van, akkor ez utóbbi megoldás tuti nem lesz jó!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás