Navon 490 plus és Igo8 3d
Kezdőlap › Fórumok › Saláta azaz minden ami navigáció › Navon 490 plus és Igo8 3d
Címkézve: 3dl, beállítások, building, gps, igo8, látványosságok, navigáció
- This topic has 18 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 9 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. május. 20. kedd-07:27 #29545dankabFelhasználó
Igazából most már mindegy. Nagyon sok rosszat és kevesebb jót olvastam erről a készülékről nekem teljesen jól működik.
2014. május. 20. kedd-07:32 #29546GyurciAdminisztrátorHa van hozzá kedved hozzá, időnként írd meg a tapasztalataidat (itt), lássuk az általad vásárolt készülék melyik csoportba tartozik.
Üdv:
Gyurci2014. november. 17. hétfő-12:53 #31680dankabFelhasználóSziasztok !
Mostanra már elég sokszor használtam ezt a készüléket. Aki nem vágyik semmi különleges és extra szolgáltatásra tőle nyugodtan megveheti. A videó lejátszás funkcióra ne alapozzon seni. Szinte lehetetlend akadásmentesen filmet néz. Elég sok formátumot próbáltam. Teszi a dolgát. Navigált a Mátrába, Kőröstetétlenről Szarvasra, Délegyházára zökkenő mentesen. Egyetlen egyszer tapasztaltam pillanatnyi jelvesztést Csévharaszt környékén, ahol egy erdőn át vezetett az út. Egyszer sem kellett szervízbe vinni, ki-be kapcsolgatni, de nem is telepítettem rá semmiféle innen-onnan letöltött szoftvert.
Üdv.:dankab
2014. november. 17. hétfő-15:30 #31681GyurciAdminisztrátorAki nem vágyik semmi különleges és extra szolgáltatásra tőle nyugodtan megveheti. A videó lejátszás funkcióra ne alapozzon seni. Szinte lehetetlend akadásmentesen filmet néz. Elég sok formátumot próbáltam. Teszi a dolgát. Navigált a Mátrába, Kőröstetétlenről Szarvasra, Délegyházára zökkenő mentesen. Egyetlen egyszer tapasztaltam pillanatnyi jelvesztést Csévharaszt környékén, ahol egy erdőn át vezetett az út. Egyszer sem kellett szervízbe vinni, ki-be kapcsolgatni, de nem is telepítettem rá semmiféle innen-onnan letöltött szoftvert.
Szia, köszönöm a visszajelzésedet!
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.