Navon 490 plus és Igo8 3d

Kezdőlap Fórumok Saláta azaz minden ami navigáció Navon 490 plus és Igo8 3d

4 bejegyzés megtekintése - 16-19 / 19
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Igazából most már mindegy. Nagyon sok rosszat és kevesebb jót olvastam erről a készülékről nekem teljesen jól működik.

Adminisztrátor

Ha van hozzá kedved hozzá, időnként írd meg a tapasztalataidat (itt), lássuk az általad vásárolt készülék melyik csoportba tartozik.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok !

Mostanra már elég sokszor használtam ezt a készüléket. Aki nem vágyik semmi különleges és extra szolgáltatásra tőle nyugodtan megveheti. A videó lejátszás funkcióra ne alapozzon seni. Szinte lehetetlend akadásmentesen filmet néz. Elég sok formátumot próbáltam. Teszi a dolgát. Navigált a Mátrába, Kőröstetétlenről Szarvasra, Délegyházára zökkenő mentesen. Egyetlen egyszer tapasztaltam pillanatnyi jelvesztést Csévharaszt környékén, ahol egy erdőn át vezetett az út. Egyszer sem kellett szervízbe vinni, ki-be kapcsolgatni, de nem is telepítettem rá semmiféle innen-onnan letöltött szoftvert.

Üdv.:dankab

Adminisztrátor

Aki nem vágyik semmi különleges és extra szolgáltatásra tőle nyugodtan megveheti. A videó lejátszás funkcióra ne alapozzon seni. Szinte lehetetlend akadásmentesen filmet néz. Elég sok formátumot próbáltam. Teszi a dolgát. Navigált a Mátrába, Kőröstetétlenről Szarvasra, Délegyházára zökkenő mentesen. Egyetlen egyszer tapasztaltam pillanatnyi jelvesztést Csévharaszt környékén, ahol egy erdőn át vezetett az út. Egyszer sem kellett szervízbe vinni, ki-be kapcsolgatni, de nem is telepítettem rá semmiféle innen-onnan letöltött szoftvert.

Szia, köszönöm a visszajelzésedet!
    Üdv:
    Gyurci

4 bejegyzés megtekintése - 16-19 / 19
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás