Navon 670 érintőceruza
Címkézve: Navon 670 érintőceruza
- This topic has 6 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 8 years, 11 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. október. 19. hétfő-08:59 #34702EvyannyFelhasználó
Sziasztok!
Párom ebben az évben hosszabb vágyakozás után kapott egy GPSt ajándékba, navon 670est. Most kölcsönadta, és sajnos elveszítették az érintőceruzáját. Páromat ez nagyon bosszantja, nagyon vigyázott a navira, gondoltam, akkor veszek neki egy másik ceruzát, ezen nem múlik….de nem is olyan egyszerű megtalálni…pontosabban, hogy nem találok… más tartozékokat igen, de ezt pont nem.
Tudtok tanácsot adni, hogy hol érdemes? Esetleg lehet-e kapni vagy teljesen feleslegesen keresem, mert ilyesmikkel nem foglalkoznak?Köszönöm előre is,
Petra2015. október. 19. hétfő-13:27 #34704GyurciAdminisztrátorSziasztok!
Párom ebben az évben hosszabb vágyakozás után kapott egy GPSt ajándékba, navon 670est. Most kölcsönadta, és sajnos elveszítették az érintőceruzáját.
Szia!
Van egy ötletem, utánakérdezek, minden elkötelezettség nélkül.
Üdvözlettel,
Gyurci2015. október. 19. hétfő-15:23 #34705GyurciAdminisztrátorPárom ebben az évben hosszabb vágyakozás után kapott egy GPSt ajándékba, Navon 670est. Most kölcsönadta, és sajnos elveszítették az érintőceruzáját.
Sajnos nem tudtam szerezni.
Üdvözlettel,
Borza György2015. október. 19. hétfő-16:26 #34706EvyannyFelhasználóNagyon szépen köszönöm, hogy megpróbálta.
Üdvözlettel,
Petra2015. október. 20. kedd-06:50 #34707GyurciAdminisztrátorNagyon szépen köszönöm, hogy megpróbálta.
Nagyon szívesen. Esetleg ezen az elérhetőségen kérdezze meg: http://www.hungaroflotta.hu/pages/Kapcsolat.html
Üdvözlettel,
Gyurci2015. október. 26. hétfő-14:49 #34748kisscsaFelhasználóKedves György!
Navigáció vásárlás előtt állok és szeretném a tanácsát kérni.
Hol tudnám elérni önt emailben?Köszönöm!
Csaba
2015. október. 27. kedd-11:44 #34749GyurciAdminisztrátorNavigáció vásárlás előtt állok és szeretném a tanácsát kérni.
Hol tudnám elérni önt emailben?Kedves Csaba!
Megtalál az info (kukac) navigyurci.hu e-mail címen.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.