Navon N350

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N350

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Tisztelt fórumozók!

Olyan gondom lenne, hogy NAGYON szükségem lenne egy Navon 350-es   DRIVERS.bin és NK.bin   ROM fájljaira, de ha egy komplett romja van valakinek az még jobb lenne!

Maximálisan megköszönném a segitséget!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv

Adminisztrátor

Ha valaki tud segíteni, az PRIVÁT-ban legyen szíves!

Adminisztrátor

Bocsánat! Igen, ha tudtok segyteni akkor ezt légyszives erre az email cimre:  artemisz@postafiok.hu

Köszönöm!!

Adminisztrátor

Tudtak a fiúk segíteni neked?

Felhasználó

Sziasztok!

Rendelkezem egy Navon N350 navigációval, amely az utolsó ingyenes frissítés után történt első újraindítás után nem megy tovább a zöld navon képernyőn. Ennyi amit csinál! Légyszi írjátok le részletesen, hogy mit lehetne kezdeni vele. Előre is köszi!

Adminisztrátor

A nem működő linkedet töröltem. Ha visszateszed a mentésedet, akkor sem indul el?

Felhasználó

Gyurci Mondta

A nem működő linkedet töröltem. Ha visszateszed a mentésedet, akkor sem indul el?

Sajnos nem csináltam biztonsági mentést ezért is kellene a segítségetek, hogy honon tudnék leszedni egyet. Bekapcsolás után a zöld navon képernyőig jutok és nem megy tovább, így a pc-hez csatlakoztatás után nem ismeri fel az eszközt. Légyszi írjátok le részletesen, mit és, hogy kellene csinálnom, hogy ismét használható legyen a készülék! Köszi!

Adminisztrátor

Valaki legyen szíves magánban segíteni. Vigyor

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás