Navon N670 Plus

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N670 Plus

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Ma vásároltam egy Navon N670 Plus (iGo primo)készüléket. Szeretném kivenni az érintőceruzát, de nem megy, csak pár cm-re tudom kihúzni a készülék jobb felső sarkából, azután megakad. A kékézikönyvben erről nem írnak és a neten sem találtam fogódzót. Esetleg valaki tudja, mi a megoldás?

Adminisztrátor

Ma vásároltam egy Navon N670 Plus (iGo primo)készüléket. Szeretném kivenni az érintőceruzát, de nem megy, csak pár cm-re tudom kihúzni a készülék jobb felső sarkából, azután megakad. A kézikönyvben erről nem írnak és a neten sem találtam fogódzót. Esetleg valaki tudja, mi a megoldás?

Szia!

Nincs semmi trükkje, egyszerűen csak ki kell húzni a helyéről. Ha nem jön akkor jó eséllyel szétesett a ceruza, vagy akkor fog, amikor sikerül kirángatnod a helyéről. Elvileg nem fog kelleni semmire, mert úgyis az ujjadat fogod használni, de tartozék és kifizetted..

Vidd vissza a vásárlás helyére, jobb ha a vevőszolgálaton törik el, úgy kevesebb vele a macera.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm a választ!

Adminisztrátor

Nagyon szívesen!

Felhasználó

Üdv!

Van már régebb óta egy Navon n670esem, azt nem tudom hogy plusszos-e de szerintem itt most nem is igazán számít…

Hogy kell szétszedni?!!? :D

Van rajta 2 csavar és kész…

A hátulján lévő matricákat megnyomogattam hátha érzek alatta csavarfejet vagy mélyedést, de semmi… :(

Sajnos folyton bedugott usb-vel mászkáltam vele és most nem akar tölteni, csak ha előre felé van tolva újjal az usb a tövénél. Bele szeretnék nézni hogy hátha csak a forrasztás engedett el vagy hasonló, de nem akartam szétbarmolni első nekifutásra… :)

Előre is köszönöm!

Adminisztrátor

Szia Smitiz!

“Legjobb gitárpengetővel nekiesni ! A hátlap pereme körül végigtolod…. Mármint, a fekete és az ezüst között, a Power gombnál kezdd..” Forrás: gpsforum.hu

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok.
    Előre is elnézést kérek, olvasgattam, de nem tudom, milyen a típusa a készüléknek. Fotót tudok mutatni a verzióról, és hasonlókról.

A lényeg, nekem olyan indító fájl kellene, hogy ne csak a saját agyából, hanem a memóriakariról is induljon.
    Szeretem ezt a navit, nem kell másik.

Zöld a fülem, tej a fogam……

Adminisztrátor

A lényeg, nekem olyan indító fájl kellene, hogy ne csak a saját agyából, hanem a memóriakariról is induljon.
    Szeretem ezt a navit, nem kell másik.

Szia,
    sajnos ebben nem tudok segíteni.

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Szeretném, ha a Navon N670 Plus iGo primo készülékemen megjelennének a Tankpool24 benzinkutai is. A leírás szerint le kell töltenem egy fájlt innen:

https://www.tankpool24.eu/en/refuel/overlays-for-gps-navigation.html

ami megtörtént, azonban nem találom semmilyen leírásban, mit kell tennem, hova kell bemásolnom ezt a fájlt, hogy működjön az egyébként jogtiszta navigációm.

Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm.

Adminisztrátor

Sziasztok!

Szeretném, ha a Navon N670 Plus iGo primo készülékemen megjelennének a Tankpool24 benzinkutai is… …azonban nem találom semmilyen leírásban, mit kell tennem, hova kell bemásolnom ezt a fájlt, hogy működjön az egyébként jogtiszta navigációm.

Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm.

Szia!

Ha jól emlékszem, akkor a Naviextras Toolbox-ban van egy “Extrák” című menüpont, és abban egy “KML importálása”. A letöltött “zip” fájlban, pedig találsz egy kml fájlt is.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

A kml fájlt “direkt” használata: leírás

Adminisztrátor

A kml fájlt “direkt” használata: leírás

Köszi! :)

Felhasználó

Kedves Gyurci és DM43! Csak most volt módom kipróbálni a javaslatokat (külföldön voltam). Létrehoztam egy userdata/POI könyvtárat, és abban elhelyeztem a .kml fájlt – ami tökéletesen működik. Nagyon köszönöm a segítséget!

Adminisztrátor

Kedves Gyurci és DM43! Csak most volt módom kipróbálni a javaslatokat (külföldön voltam). Létrehoztam egy userdata/POI könyvtárat, és abban elhelyeztem a .kml fájlt – ami tökéletesen működik.

Szia!

Köszönjük a visszajelzést, és nagyon szívesen!

Üdv,
    Gyurci

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás