Navon N670 Plus
Címkézve: indítás sd kártyáról, indítófájl, navon
- This topic has 13 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 7 years telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. január. 6. kedd-18:09 #32274poplarFelhasználó
Ma vásároltam egy Navon N670 Plus (iGo primo)készüléket. Szeretném kivenni az érintőceruzát, de nem megy, csak pár cm-re tudom kihúzni a készülék jobb felső sarkából, azután megakad. A kékézikönyvben erről nem írnak és a neten sem találtam fogódzót. Esetleg valaki tudja, mi a megoldás?
2015. január. 6. kedd-18:37 #32275GyurciAdminisztrátorMa vásároltam egy Navon N670 Plus (iGo primo)készüléket. Szeretném kivenni az érintőceruzát, de nem megy, csak pár cm-re tudom kihúzni a készülék jobb felső sarkából, azután megakad. A kézikönyvben erről nem írnak és a neten sem találtam fogódzót. Esetleg valaki tudja, mi a megoldás?
Szia!
Nincs semmi trükkje, egyszerűen csak ki kell húzni a helyéről. Ha nem jön akkor jó eséllyel szétesett a ceruza, vagy akkor fog, amikor sikerül kirángatnod a helyéről. Elvileg nem fog kelleni semmire, mert úgyis az ujjadat fogod használni, de tartozék és kifizetted..
Vidd vissza a vásárlás helyére, jobb ha a vevőszolgálaton törik el, úgy kevesebb vele a macera.
Üdv,
Gyurci2015. január. 6. kedd-21:41 #32285poplarFelhasználóKöszönöm a választ!
2015. január. 7. szerda-04:16 #32286GyurciAdminisztrátorNagyon szívesen!
2015. február. 4. szerda-16:04 #32571SmitizFelhasználóÜdv!
Van már régebb óta egy Navon n670esem, azt nem tudom hogy plusszos-e de szerintem itt most nem is igazán számít…
Hogy kell szétszedni?!!? :D
Van rajta 2 csavar és kész…
A hátulján lévő matricákat megnyomogattam hátha érzek alatta csavarfejet vagy mélyedést, de semmi… :(
Sajnos folyton bedugott usb-vel mászkáltam vele és most nem akar tölteni, csak ha előre felé van tolva újjal az usb a tövénél. Bele szeretnék nézni hogy hátha csak a forrasztás engedett el vagy hasonló, de nem akartam szétbarmolni első nekifutásra… :)
Előre is köszönöm!
2015. február. 4. szerda-22:07 #32584GyurciAdminisztrátorSzia Smitiz!
“Legjobb gitárpengetővel nekiesni ! A hátlap pereme körül végigtolod…. Mármint, a fekete és az ezüst között, a Power gombnál kezdd..” Forrás: gpsforum.hu
Üdv,
Gyurci2017. június. 7. szerda-09:58 #37729kalauzkaFelhasználóSziasztok.
Előre is elnézést kérek, olvasgattam, de nem tudom, milyen a típusa a készüléknek. Fotót tudok mutatni a verzióról, és hasonlókról.A lényeg, nekem olyan indító fájl kellene, hogy ne csak a saját agyából, hanem a memóriakariról is induljon.
Szeretem ezt a navit, nem kell másik.Zöld a fülem, tej a fogam……
2017. június. 8. csütörtök-10:53 #37733GyurciAdminisztrátorA lényeg, nekem olyan indító fájl kellene, hogy ne csak a saját agyából, hanem a memóriakariról is induljon.
Szeretem ezt a navit, nem kell másik.Szia,
sajnos ebben nem tudok segíteni.Üdvözlettel,
Gyurci2017. december. 2. szombat-17:00 #38147poplarFelhasználóSziasztok!
Szeretném, ha a Navon N670 Plus iGo primo készülékemen megjelennének a Tankpool24 benzinkutai is. A leírás szerint le kell töltenem egy fájlt innen:
https://www.tankpool24.eu/en/refuel/overlays-for-gps-navigation.html
ami megtörtént, azonban nem találom semmilyen leírásban, mit kell tennem, hova kell bemásolnom ezt a fájlt, hogy működjön az egyébként jogtiszta navigációm.
Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm.
2017. december. 2. szombat-18:55 #38148GyurciAdminisztrátorSziasztok!
Szeretném, ha a Navon N670 Plus iGo primo készülékemen megjelennének a Tankpool24 benzinkutai is… …azonban nem találom semmilyen leírásban, mit kell tennem, hova kell bemásolnom ezt a fájlt, hogy működjön az egyébként jogtiszta navigációm.
Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm.
Szia!
Ha jól emlékszem, akkor a Naviextras Toolbox-ban van egy “Extrák” című menüpont, és abban egy “KML importálása”. A letöltött “zip” fájlban, pedig találsz egy kml fájlt is.
Üdv,
Gyurci2017. december. 3. vasárnap-08:09 #381542017. december. 3. vasárnap-08:43 #381552017. december. 9. szombat-19:25 #38157poplarFelhasználóKedves Gyurci és DM43! Csak most volt módom kipróbálni a javaslatokat (külföldön voltam). Létrehoztam egy userdata/POI könyvtárat, és abban elhelyeztem a .kml fájlt – ami tökéletesen működik. Nagyon köszönöm a segítséget!
2017. december. 14. csütörtök-14:57 #38159GyurciAdminisztrátorKedves Gyurci és DM43! Csak most volt módom kipróbálni a javaslatokat (külföldön voltam). Létrehoztam egy userdata/POI könyvtárat, és abban elhelyeztem a .kml fájlt – ami tökéletesen működik.
Szia!
Köszönjük a visszajelzést, és nagyon szívesen!
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.