Navon N750 sebességmérő kamerák

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N750 sebességmérő kamerák

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tisztelt Gyurci és Bajtársak,

Navon N750-ben motorozok (valószínűleg még iGO Primo 1.0 -névjegy: 2010. 07.22. ).
    Két kamikaze kérdés:
    1.
    Térképek: NAVTEQ, ill. szerencsére Magyarországon: Topmap. Frissítése sokat nem változott: 2010.07., pedig talán elvileg szeptemberben kellett volna (?). Ez lehet már a 2010 Q3? (Méreteket próbáltam összehasonlítani, de nem jöttem rá, h. rendben van ez, vagy sem).
    2.
    Vásároltam a naviextras.com-on egy “sebességmérő kamerák – Kelet-Európa” típusú kiegészítést (Eifrig Media 2010), azonban semmilyen riasztást nem ad, pedig nyilvánvaló állandó telepítésű helyeken kipróbáltam (pl. M1/M7 éstb. utvonalterv.hu-n).
    A riasztási körzetek beállításánál minden aktívra állítva, az is kakukk, de a kamerát ide be sem tudtam suszterolni.
    Kezdem azt hinni, hogy kihajítottam egy csomó zs-t (ráadásul éppen az akkor kedvezményes helyett eladták teljes áron) és nem működik. Ennek a sorozatszámú készüléknek fel kellene tudnia ismernie a kamerákat, de valahogy nem megy.

Gyurci Úr, Bajtársak – ha van valami mentő ötletetek, azt nagy tisztelettel és köszönettel fogadnám.
    Üdv. Szeredy

1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás