NAVON N750

Kezdőlap Fórumok Navon NAVON N750

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

SZIA! NAVON N750-HEZ KERESNÉK KAMIONOS PROGRAMOT! TUDNÁTOK SEGÍTENI? SÜRGŐS!!!KÖSZI:ZSOLT

Adminisztrátor

@ cefa Esetleg a Navontól? Máshonnan mi sem tudunk.

Felhasználó

Sziasztok!

Segítséget, vagy véleményt szeretnék kérni a Navon N750-nel kapcsolatosan. Remélem tud valaki tanácsot adni.

Tegnap vettem egyet és maga a készülék nagyon teteszik, jól használható lenne, de sajnos van egy olyan problémám, hogy a GPS műholdakat nem, vagy nagyon nehezen találja meg a készülék. Ha csak simán a kezemben van, akkor nagynehezen (több perc elteltével) megtalálja őket (max 3-4 db-ot), de ha berakom a kocsiban a tartójába, akkor a jelerősség már esik is. Majd ha az autós töltőt bele dugom, amire rá van integrálva a TMC antenna is, akkor majdnem azonnal elveszti a jelet és nem is találja meg újból.

A kocsinak nem hővédős, nem fóliázott és nem fűtőszálas a szélvédője.

Továbbá sehol sem találok egy komplett használati (felhasználói) kézikönyvet róla. Amit adtak hozzá, az kb. a nullával egyenlő.

Üdv;

Rizzo

Adminisztrátor

@ Krizzo Válaszoltam az e-mailedre.

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Krizzo Válaszoltam az e-mailedre.

Gyurci nálam hasonló a probléma tudnál segíteni ?

Adminisztrátor

@ vacak14 A GPS vételeden csak a szerviz fog tudni segíteni, de angol nyelvű leírásom a szoftverhez talán van, hogy használni tudd.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás