navteq45 napos ingyenes frissités
Kezdőlap › Fórumok › Térképfrissítések › navteq45 napos ingyenes frissités
- This topic has 12 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 13 years, 2 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. szeptember. 10. szombat-08:48 #23945Luki05Felhasználó
Helo Gyurci tegnap vettem egy becker active 43 traffic-ot és nem tudom frissiteni a content managerral,mert állandóan azt irja ki hiba a letöltésben,próbálja újra.Namost én a külföldi becker honlapjáról szedtem le a content managert és ott két verzió is van.Először az 50-es sorozathoz valót szedtem le véletlenül fel is ismeri be tudtam regisztrálni.De térképet nem enged frissiteni a my updates alatt.Aztán leszedtem a másik managert is de az fel sem ismeri a traffic 43-ast,így használhatatlan a program.Segíts légyszi mit lehetne tenni,előre is köszönöm.
2011. szeptember. 11. vasárnap-08:47 #25524GyurciAdminisztrátor@ Luki05 A programot innen tudod leszedni: http://becker-navigacio.hu/letoltes/content-manager/
A telepítés úgy működik, mint bármelyik Windows program esetében. A készülék csatlakoztatása után a Win felismeri a Beckert, mint új meghajtót, majd a Becker Content Manager elindítása után, az is néhány másodpercen belül felismeri azt.
Ezután regisztrálsz a Content Manageren keresztül, Belépsz a Felhasználóneveddel és a Jelszavaddal, és feltelepíted a 45 napos frissítést.
2011. szeptember. 11. vasárnap-12:46 #25525Luki05FelhasználóMegpróbáltam,feltelepítettem amit belinkeltél,fel is ismeri a win a gps-t mint meghajtót,de ez a content manager sajnos nem akarja látni,nincs csatlakoztatott készülék ez látható,többszöri próbálkozás után sem,így bejelentkezni sem enged.A gps-en az usb ikonja pörög,tehát kapcsolat van.A másik verziószámú content manager ami újjabb viszont egyből látja érdekes módon,csal épp frissiteni nem engedi,hiába indítom el mindig megszakad mindjárt az elején.Elég bosszantó helyzet ez,nem tudom mit ronthattam el.
2011. szeptember. 11. vasárnap-13:04 #25526Luki05FelhasználóTöbbszöri próbálkozás után sikerült,köszi a segítséget Gyurci,végül is az a content manager ismerte fel amit a készülékem belső memóriájából szedtem ki és telepítettem fel,miután megnyitottam a mappáit.Most biztonsági mentés majd telepítés,már fut a folyamat,mutatja a frissitéseket úgyhogy haleluja ;)
2011. szeptember. 11. vasárnap-13:36 #25527Luki05FelhasználóNeee :( Végre eljutottam a telepítésig de mindig ez fogad ha elíndítom a telepítést:
A forrásfájl olvasása sikertelen
severity:letöltési hiba
code: 000301A3
copyn file download_cache/becker/63850/Slovakia.fpa
a letöltés sikertelen kérjük próbálja újra a letöltést2011. szeptember. 11. vasárnap-13:42 #25528Luki05FelhasználóMost már a frissitést sem jelzi ha újraindítom,pedigle sem engedte tölteni,ez egyre jobb,azt hiszem feladom.Nagyon nyögvenyelős ez az egész frissitési procedura,legalábbis az én esetemben,ez a vas bizony megmakacsolta magát és nem hajlandó a frissülésre.
2011. szeptember. 11. vasárnap-17:03 #25529GyurciAdminisztrátor@ luki05 Hm. Szerencsétlen ügy. Mondd, hogy pesti vagy!
2011. szeptember. 11. vasárnap-17:13 #25530Luki05FelhasználóNem sajnos nem pesti vagyok hanem vidéki
2011. szeptember. 11. vasárnap-19:04 #25531GyurciAdminisztrátor@ luki05 Sajnos akkor nem tudok segíteni. :( Akkor nem marad más lehetőség, mint egy másik gépre feltelepíteni a jó Content Managert, és arról frissíteni.
2011. szeptember. 12. hétfő-15:12 #25534Luki05FelhasználóGyurci probléma megoldva a windows7 okozhattta a gigszert,mert xp alatt szinte egyből sikerült egy másik gépen a frissités.Köszönöm a tippeket.Amúgy nem tudod véletlenül mikorra várható a 2011 Q2-es frissités?
2011. szeptember. 13. kedd-10:34 #25536GyurciAdminisztrátorLuki05 Ennek örülök! Nagyon szívesen! Nem tudom milyen néven, de a következő frissítés Május körül várható. A Becker készülékekre 2x van egy évben új térkép.
2011. szeptember. 27. kedd-09:28 #25558ales40FelhasználóMúlt héten vettem egy Becker z100-ast.Nem a “szépsége”miatt választottam ezt a készüléket,hanem a motoron használhatósága miatt(cseppálló,ütésálló).Mivel még volt rajta 45napos frissítés,gondoltam megpróbálkozom a frissítés telepítésével.Elolvastam a cikkeid amiket a Z100-as telepítésével kapcsolatban írtál.Sokadik próbálkozásra sikerült.Először 7órán! keresztül ment a frissítés,majd kiírt valamilyen hibát:(Megjegyzem nem vagyok egy számítógép zseni:)Ma belépés nélkül kb 30perc alatt sikerült feltenni a 2011.Q1-et:)))Köszi a segítséget.Tesztelni még nem tudtam a Beckert,mert gipszben a kezem és nem tudok motorozni:)
A cseppállóság szerinted mennyire igaz,esetleg több órás esőben is lehet használni?Az aktív tartónak nem fog ártani az eső?Más típusról már láttam olyan videót,hogy víz alatt tesztelték és működött.2011. szeptember. 27. kedd-09:52 #25559GyurciAdminisztrátor@ ales40 Szia, örülök, hogy végül sikerült megoldanod a frissítést. Sajnálattal olvasom hogy gipszben a kezed, mielőbbi jobbulást.
Ahogy Te is írod – a z100 cseppálló.
Ezt úgy éred el, hogy a töltőkábelt kihúzod, és a csomagban lévő “burkolóelemet” felteszed a töltő csatlakozási pontja elé:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2010/08/z100_dugo.jpgAzaz, hogyha a töltő be van dugva a tartóba/GPS készülékbe, és esik az eső akkor nem cseppálló! Töltés nélkül, simán az esőt elvileg kibírja.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.