NNG Android

Kezdőlap Fórumok Térképfrissítések NNG Android

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tiszteletem! A segítségeteket szeretném kérni! Elnézést ha esetleg nem a megfelelő módon kérdezek, vagy ha nem kellet volna ehez új témát nyitnom. Android platformra megvásároltam a teljes Európa térképet az összes kiegészítővel (NNG IGO). Amikor érdeklődtem vásárlás előtt az ügyfélszolgálat évi egy frissítést ígért. A térképeim 2015 Q3. Lassan 2017 Q2 van. A google playon konkrét tájékoztatást nem kapok az új frissítésekről, csak a sablon szöveget, ami kb egy éve a következő (munkatársaink már dolgoznak az új térképeken melyeket hamarosan elérhetővé tesznek). Lennétek szívesek tályékoztatni hol kaphatok erre konkrét választ? Köszönettel: Jaksa Antal

Adminisztrátor

…Android platformra megvásároltam a teljes Európa térképet az összes kiegészítővel (NNG IGO). Amikor érdeklődtem vásárlás előtt az ügyfélszolgálat évi egy frissítést ígért. A térképeim 2015 Q3. Lassan 2017 Q2 van. A google playon konkrét tájékoztatást nem kapok az új frissítésekről, csak a sablon szöveget, ami kb egy éve a következő (munkatársaink már dolgoznak az új térképeken melyeket hamarosan elérhetővé tesznek). Lennétek szívesek tályékoztatni hol kaphatok erre konkrét választ?

Kedves Antal!

Félek EZ a konkrét válasz…

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Ettől féltem én is! Köszönöm a választ!
    Üdv.

Adminisztrátor

Ettől féltem én is!

Nagyon szívesen!

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

A Primo-ra (Android, de nem NextGen) megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.

Adminisztrátor

A Primo-ra (Android, de nem NextGen) megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.

Szia,
    köszönjük a friss infót!

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Mi az, hogy nem NextGen? A térképformátum ugyanaz az összes jelenlegi Windows-os és Androidos verzióra. Max. a license más …

Felhasználó

Nekem nincs NextGen, de eddig mindig azt olvastam, hogy a NextGen térképei akár egy év hátrányban is voltak a Primo-hoz képest. Lehet hogy nem kellene más térképállomány, de akkor más módon és okból korlátozták az elérhetőséget.

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás