NNG Android
Kezdőlap › Fórumok › Térképfrissítések › NNG Android
Címkézve: igo navigation, információ, navngo, nextgen, nng, térképfrissítés
- This topic has 7 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 6 years, 9 months telt el by OldMike.
- SzerzőBejegyzés
- 2017. április. 30. vasárnap-10:20 #37572OldfoxFelhasználó
Tiszteletem! A segítségeteket szeretném kérni! Elnézést ha esetleg nem a megfelelő módon kérdezek, vagy ha nem kellet volna ehez új témát nyitnom. Android platformra megvásároltam a teljes Európa térképet az összes kiegészítővel (NNG IGO). Amikor érdeklődtem vásárlás előtt az ügyfélszolgálat évi egy frissítést ígért. A térképeim 2015 Q3. Lassan 2017 Q2 van. A google playon konkrét tájékoztatást nem kapok az új frissítésekről, csak a sablon szöveget, ami kb egy éve a következő (munkatársaink már dolgoznak az új térképeken melyeket hamarosan elérhetővé tesznek). Lennétek szívesek tályékoztatni hol kaphatok erre konkrét választ? Köszönettel: Jaksa Antal
2017. május. 2. kedd-12:37 #37576GyurciAdminisztrátor…Android platformra megvásároltam a teljes Európa térképet az összes kiegészítővel (NNG IGO). Amikor érdeklődtem vásárlás előtt az ügyfélszolgálat évi egy frissítést ígért. A térképeim 2015 Q3. Lassan 2017 Q2 van. A google playon konkrét tájékoztatást nem kapok az új frissítésekről, csak a sablon szöveget, ami kb egy éve a következő (munkatársaink már dolgoznak az új térképeken melyeket hamarosan elérhetővé tesznek). Lennétek szívesek tályékoztatni hol kaphatok erre konkrét választ?
Kedves Antal!
Félek EZ a konkrét válasz…
Üdv,
Gyurci2017. május. 2. kedd-22:02 #37577OldfoxFelhasználóEttől féltem én is! Köszönöm a választ!
Üdv.2017. május. 3. szerda-10:33 #37582GyurciAdminisztrátor2018. február. 10. szombat-19:12 #38208OldMikeFelhasználóA Primo-ra (Android, de nem NextGen) megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.
2018. február. 11. vasárnap-09:34 #38209GyurciAdminisztrátorA Primo-ra (Android, de nem NextGen) megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.
Szia,
köszönjük a friss infót!Üdv,
Gyurci2018. február. 12. hétfő-13:41 #38211DM43FelhasználóA Primo-ra (Android, de nem NextGen) megjelent a 2017 Q4 Magyarország NNG térkép.
Mi az, hogy nem NextGen? A térképformátum ugyanaz az összes jelenlegi Windows-os és Androidos verzióra. Max. a license más …
2018. február. 13. kedd-18:24 #38212OldMikeFelhasználóNekem nincs NextGen, de eddig mindig azt olvastam, hogy a NextGen térképei akár egy év hátrányban is voltak a Primo-hoz képest. Lehet hogy nem kellene más térképállomány, de akkor más módon és okból korlátozták az elérhetőséget.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.