TomTom XL 30 Series Black Edition 2 GB "Nincs találat térképre"

Kezdőlap Fórumok Mi lehet a baj? Kérdések és válaszok TomTom XL 30 Series Black Edition 2 GB "Nincs találat térképre"

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdv Gyurci.
    Viktor vagyok.Nem tudom,hogy tudnál-e segíteni egy Tomtom XL 30 gps problémámmal kapcsolatban.Egy sima frissítést szerettem volna végezni TomTom Home program segítségével.El is indult a frissítés egy biztonsági másolat készítésével ami aztán félúton elakadt nem tudom,hogy miért mert a kapcsolat a gps és laptop között nem szakadt meg.Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van.Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??Válaszodat előre is köszönöm.

Adminisztrátor

Viktor vagyok.Nem tudom,hogy tudnál-e segíteni egy Tomtom XL 30 gps problémámmal kapcsolatban.Egy sima frissítést szerettem volna végezni TomTom Home program segítségével. El is indult a frissítés egy biztonsági másolat készítésével ami aztán félúton elakadt nem tudom,hogy miért mert a kapcsolat a gps és laptop között nem szakadt meg. Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van. Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??

Kedves Viktor!

Valószínűleg a licence fájl (ok) sérülhetett. A sima frissítés mit jelent? Térképet, szoftvert, vagy csak egy MapShare frissítést töltöttél volna le? Az első pozicionálástól számított 90 napon belül frissítetted a készülékedet?

Azóta ugyanaz a laptopod van? Ha igen, akkor nézd meg, hogy van-e egy régebbi mentésed (dátum szerint) a Dokumentumok/TomTom/Home/Backup/XL? mappában.
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

…Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van. Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??

A hivatalos útmutató itt olvasható a TomTom oldalán (térkép ismételt letöltése):
    http://goo.gl/RQDCAJ

Mielőtt elkezdenéd e helyreállítást, egyeztess a TomTom Support-tal.
    http://hu.support.tomtom.com/app/contact

Üdv,
    Gyurci

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás