TomTom XL 30 Series Black Edition 2 GB "Nincs találat térképre"
Kezdőlap › Fórumok › Mi lehet a baj? Kérdések és válaszok › TomTom XL 30 Series Black Edition 2 GB "Nincs találat térképre"
Címkézve: map update, nincs találat a térképre, tomtom, xl 30
- This topic has 2 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 10 years, 4 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. december. 7. vasárnap-12:44 #31967
hetalvo
FelhasználóÜdv Gyurci.
Viktor vagyok.Nem tudom,hogy tudnál-e segíteni egy Tomtom XL 30 gps problémámmal kapcsolatban.Egy sima frissítést szerettem volna végezni TomTom Home program segítségével.El is indult a frissítés egy biztonsági másolat készítésével ami aztán félúton elakadt nem tudom,hogy miért mert a kapcsolat a gps és laptop között nem szakadt meg.Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van.Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??Válaszodat előre is köszönöm.2014. december. 8. hétfő-04:33 #31969Gyurci
AdminisztrátorViktor vagyok.Nem tudom,hogy tudnál-e segíteni egy Tomtom XL 30 gps problémámmal kapcsolatban.Egy sima frissítést szerettem volna végezni TomTom Home program segítségével. El is indult a frissítés egy biztonsági másolat készítésével ami aztán félúton elakadt nem tudom,hogy miért mert a kapcsolat a gps és laptop között nem szakadt meg. Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van. Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??
Kedves Viktor!
Valószínűleg a licence fájl (ok) sérülhetett. A sima frissítés mit jelent? Térképet, szoftvert, vagy csak egy MapShare frissítést töltöttél volna le? Az első pozicionálástól számított 90 napon belül frissítetted a készülékedet?
Azóta ugyanaz a laptopod van? Ha igen, akkor nézd meg, hogy van-e egy régebbi mentésed (dátum szerint) a Dokumentumok/TomTom/Home/Backup/XL? mappában.
Üdv:
Gyurci2014. december. 8. hétfő-04:46 #31970Gyurci
Adminisztrátor…Azóta a gps nem indul mert az írja,hogy nincs találat térképre pedig fizikálisan rajta van. Lehet,hogy a be nem fejezett biztonsági mentés miatt valami kitörlődött??
A hivatalos útmutató itt olvasható a TomTom oldalán (térkép ismételt letöltése):
http://goo.gl/RQDCAJMielőtt elkezdenéd e helyreállítást, egyeztess a TomTom Support-tal.
http://hu.support.tomtom.com/app/contactÜdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.