Primo

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Ma érkezett meg a Wayteq x850 Gps, telepített Igo Primo 1.2  teljes európa térképpel. Nézegetem, bogarászom és amit hiányolok, a koordináták szerinti keresés. Én nem találom, vagy kimaradt? Sokszor vettem hasznát az IGO 8-ban.

Válaszod előre is köszönöm!

Adminisztrátor

@ apuka52 Érdekes összeállítás. Vajon hogyan kerülhetett a gépre az iGO primo? Mert hogy ez az összeállítás warez… Amúgy pedig a Keresés/Egyebek/Koordináta, ha minden igaz.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ apuka52 Érdekes összeállítás. Vajon hogyan kerülhetett a gépre az iGO primo? Mert hogy ez az összeállítás warez… Amúgy pedig a Keresés/Egyebek/Koordináta, ha minden igaz.

Köszönöm, megtaláltam. A gépet interneten rendeltem, számlával, és a jelzett térképpel érkezett…

Ha már összefutottunk, az Igo 8-ban az útvonal-adatokban a vezetési idő, a tényleges, vezetéssel eltöltött időt mutatja (ha mozog az autó). A Primoban, a szobában ülve is megy a vezetési idő. Ennek nem sok értelme van.

Köszönöm a segítséged!

Adminisztrátor

@ apuka52 Nagyon szívesen. “A gépet interneten rendeltem, számlával, és a jelzett térképpel érkezett…” Hát ez bizony gáz…

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás