Primo
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Primo
- This topic has 3 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 12 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. február. 3. péntek-21:07 #23987apuka52Felhasználó
Szia Gyurci!
Ma érkezett meg a Wayteq x850 Gps, telepített Igo Primo 1.2 teljes európa térképpel. Nézegetem, bogarászom és amit hiányolok, a koordináták szerinti keresés. Én nem találom, vagy kimaradt? Sokszor vettem hasznát az IGO 8-ban.
Válaszod előre is köszönöm!
2012. február. 4. szombat-07:47 #25862GyurciAdminisztrátor@ apuka52 Érdekes összeállítás. Vajon hogyan kerülhetett a gépre az iGO primo? Mert hogy ez az összeállítás warez… Amúgy pedig a Keresés/Egyebek/Koordináta, ha minden igaz.
2012. február. 4. szombat-09:47 #25863Törölt FelhasználóAdminisztrátorGyurci Mondta
@ apuka52 Érdekes összeállítás. Vajon hogyan kerülhetett a gépre az iGO primo? Mert hogy ez az összeállítás warez… Amúgy pedig a Keresés/Egyebek/Koordináta, ha minden igaz.
Köszönöm, megtaláltam. A gépet interneten rendeltem, számlával, és a jelzett térképpel érkezett…
Ha már összefutottunk, az Igo 8-ban az útvonal-adatokban a vezetési idő, a tényleges, vezetéssel eltöltött időt mutatja (ha mozog az autó). A Primoban, a szobában ülve is megy a vezetési idő. Ennek nem sok értelme van.
Köszönöm a segítséged!
2012. február. 4. szombat-12:09 #25864GyurciAdminisztrátor@ apuka52 Nagyon szívesen. “A gépet interneten rendeltem, számlával, és a jelzett térképpel érkezett…” Hát ez bizony gáz…
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.