Programhiba okozhatja-e vagy memória, esetleg csak ilyen szar a primo?

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Programhiba okozhatja-e vagy memória, esetleg csak ilyen szar a primo?

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Van egy Wayteq X720-as készülékem. Arra van hegesztve egy iGO Primo navigációs szoftver, amivel egyébként meg is vagyok elégedve úgy 95%-ban. Szóval mivel az országba rengeteg helyre és időre megyek, és sok helyet csak ritkán keresek fel, így bedobom a kedvencekbe. Itt kezdődik a problémám. Szóval csóri tele van kedvencekkel, viszont a kedvencek menübe NEM JELENÍTI MEG az összes mentett helyet. Viszont ha térképen keresem meg akkor meg ott van a kis csillag. Észrevettem, hogy cserélődnek a címek benne. Szóval egy cím hol eltűnik egy időre, de van amikor visszajön és más tűnik el. Kész vicc az egész. Szóval miért van ez? Miért nem jeleníti meg az összeset? Miért tűnik el és teszi vissza, majd vesz el másikat a listáról? Memória kártya nincs a gépbe, de az iGO-n kívül más nincs a gépen.

Felhasználó

ott reklamálj, ahol vetted! :D

ez itt nem warez fórum!

Felhasználó

van blokkom róla rendben van? mellesleg, ha csak hétvégén van időm, és a bolt zárva és messze van akkor miért ne fordulhatnék ide?

Felhasználó

azért, mert Wayteq-en sosem volt hivatalosan Primo!
    a blokkod maximum a készülékre szólhat, ha nem, akkor szépen át lettél verve, maradjunk ennyiben!

Adminisztrátor

@ vacsa Köszi, így igaz!

Adminisztrátor

Szia Gyurci!

Lenne egy kérdésem: Primonál cím keresésnél nem kinálja fel az ékezetes karaktereket(öüéá stb.) mindegyik beállítást probáltam ,azthiszem .A területi beállítás is magyar!

Van e vmilyen ötleted?

Köszi

Felhasználó

heian Mondta

Szia Gyurci!
    Lenne egy kérdésem: Primonál cím keresésnél nem kinálja fel az ékezetes karaktereket(öüéá stb.) mindegyik beállítást probáltam ,azthiszem .A területi beállítás is magyar!
    Van e vmilyen ötleted?
    Köszi

Keresés közben nincs is szükség az ékezetekre, hiszen úgy is megtalálja az ékezetes címeket.
    Mondjuk Kedvencek megadásánál elég csúnya, hogy nem tudunk se kisbetűt se ékezetet írni. Vagy csak én sem jöttem rá valami trükkre?

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás