Programhiba okozhatja-e vagy memória, esetleg csak ilyen szar a primo?
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Programhiba okozhatja-e vagy memória, esetleg csak ilyen szar a primo?
- This topic has 6 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 12 years telt el by
Watt.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. április. 29. péntek-19:06 #23923
tomedli
FelhasználóVan egy Wayteq X720-as készülékem. Arra van hegesztve egy iGO Primo navigációs szoftver, amivel egyébként meg is vagyok elégedve úgy 95%-ban. Szóval mivel az országba rengeteg helyre és időre megyek, és sok helyet csak ritkán keresek fel, így bedobom a kedvencekbe. Itt kezdődik a problémám. Szóval csóri tele van kedvencekkel, viszont a kedvencek menübe NEM JELENÍTI MEG az összes mentett helyet. Viszont ha térképen keresem meg akkor meg ott van a kis csillag. Észrevettem, hogy cserélődnek a címek benne. Szóval egy cím hol eltűnik egy időre, de van amikor visszajön és más tűnik el. Kész vicc az egész. Szóval miért van ez? Miért nem jeleníti meg az összeset? Miért tűnik el és teszi vissza, majd vesz el másikat a listáról? Memória kártya nincs a gépbe, de az iGO-n kívül más nincs a gépen.
2011. április. 29. péntek-20:24 #25308vacsa
Felhasználóott reklamálj, ahol vetted! :D
ez itt nem warez fórum!
2011. május. 1. vasárnap-19:04 #25312tomedli
Felhasználóvan blokkom róla rendben van? mellesleg, ha csak hétvégén van időm, és a bolt zárva és messze van akkor miért ne fordulhatnék ide?
2011. május. 1. vasárnap-20:00 #25313vacsa
Felhasználóazért, mert Wayteq-en sosem volt hivatalosan Primo!
a blokkod maximum a készülékre szólhat, ha nem, akkor szépen át lettél verve, maradjunk ennyiben!2011. május. 4. szerda-10:48 #25317Gyurci
Adminisztrátor@ vacsa Köszi, így igaz!
2011. május. 15. vasárnap-20:57 #25323Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSzia Gyurci!
Lenne egy kérdésem: Primonál cím keresésnél nem kinálja fel az ékezetes karaktereket(öüéá stb.) mindegyik beállítást probáltam ,azthiszem .A területi beállítás is magyar!
Van e vmilyen ötleted?
Köszi
2011. május. 16. hétfő-08:02 #25324Watt
Felhasználóheian Mondta
Szia Gyurci!
Lenne egy kérdésem: Primonál cím keresésnél nem kinálja fel az ékezetes karaktereket(öüéá stb.) mindegyik beállítást probáltam ,azthiszem .A területi beállítás is magyar!
Van e vmilyen ötleted?
KösziKeresés közben nincs is szükség az ékezetekre, hiszen úgy is megtalálja az ékezetes címeket.
Mondjuk Kedvencek megadásánál elég csúnya, hogy nem tudunk se kisbetűt se ékezetet írni. Vagy csak én sem jöttem rá valami trükkre? - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.