Régi Becker
Címkézve: becker, frissítés, traffic assist highspeed, update
- This topic has 3 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 9 years, 1 month telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. augusztus. 5. szerda-13:40 #34219totyaFelhasználó
Üdv Gyurci!
A napokban vettem egy autót Németországból és a csomagtartóban találtam egy Becker Traffic Assist Highspeed EC 100 típusu navi-t.
Az information menüben azt írja, hogy Software version: B.1.0. Az SD kátyán ez áll: TRAFFIC ASSIST Highspeed TRAFFIC ASSIST PRO vERSION 1.0.D.
Kérdésem: lehet-e, megéri-e foglakozni vele, vagy kuka. Működőképesnek túnik, de szinte csak német címet lehet beírni.
Üdvözlettel: Totya2015. augusztus. 5. szerda-15:13 #34220GyurciAdminisztrátorA napokban vettem egy autót Németországból és a csomagtartóban találtam egy Becker Traffic Assist Highspeed EC 100 típusu navi-t. Az information menüben azt írja, hogy Software version: B.1.0. Az SD kátyán ez áll: TRAFFIC ASSIST Highspeed TRAFFIC ASSIST PRO vERSION 1.0.D. Kérdésem: lehet-e, megéri-e foglakozni vele, vagy kuka. Működőképesnek túnik, de szinte csak német címet lehet beírni.
Üdv!
Úgy látom, hogy a DVD-s frissítés már nem is elérhető e Becker oldalán, bár amíg volt addig is szinte egy új készülék ára volt szállítással. Úgy gondolom, hogy az általad talált készülék egy technika történeti emlék mára már.
Üdv,
Gyurci2015. augusztus. 5. szerda-16:01 #34222totyaFelhasználóKöszönöm szépen!
Üdv: totya2015. augusztus. 5. szerda-16:16 #34223GyurciAdminisztrátorNagyon szívesen!
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.