segítség

Kezdőlap Fórumok Frissítések segítség

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 25
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Jelenleg egy carerra 430-as gps-t használok
    Az utolsó feltöltés igo8 8.3.2.83157 2009.04.03
    az összes eszköz ami a rendelkezésemre áll maga a GPS és egy adatkábel ( Usb-gps) amit összedugtam már a gépemmel de nem sok minden történ.

Két kérdésem lenne, ha tud valaki segítsen-
    egyrészt hol találok letölthető frissítéseket
    más részt milyen technikai feltételek szükségesek a frissítések elvégzéséhez

Sajnos nem sok közöm van ehhez a dologhoz!!!!!!!!

14

Adminisztrátor

@ nemzet56 Úgy látom a naviextras.com oldalán, hogy a készüléked ott nem támogatott.

Felhasználó

Üdv.

segítséget szeretnék kérni KIA gyári infinity gps rendszerbe hogy tudom beállítani vagy feltölteni a riasztási pontokat és traffipax előre jelzéseket,vagy ezt csak a szervizben tudják meg csinálni ?

köszi

Adminisztrátor

segítséget szeretnék kérni KIA gyári infinity gps rendszerbe hogy tudom beállítani vagy feltölteni a riasztási pontokat és traffipax előre jelzéseket,vagy ezt csak a szervizben tudják meg csinálni?

Helló, nem találtam semmi infót róla. Elég szűkszavú a tájékoztatás…
    http://kia.navigation.com/cms/page.navfeatures/en_GB/KiaEMEA/EUR#tab3

Üdv,
    Gyurci
    ui: esetleg érdemes lenne egy Kia fórumot keresned, ott több esély van rá.

Felhasználó

köszönöm

Adminisztrátor

köszönöm

Szívesen!

Felhasználó

Mint új tag üdvözlöm a fórumozó Társaimat, természetesen Gyurci-val az élen.
    Én egy 76 éves kíváncsiskodó lélek vagyok. Eltökéltem, hogy szeretném elsajátítani a GPS navigátor és térkép frissítését.
    Írjátok meg bátran van-e erre egyáltalán szükségem és elsajátítható-e vén agyammal.
    A GPS-ről néhány adat: WayteQ x820 2 Gb memory, 64 Mb Legutólsó frissítés: Nav N Go iGO 8.3.2.80621 Olvasgattam a Naviextras.com oldalon nem találtam az eszközömet rajta a frissítéseket illetően.
    A kérdésem, tudtok-e olyan segítséget adni amely lépésről- lépésre rávezetne és megtanítana az eszközöm frissítésére, valamint van-e újabb verzió egyáltalán a frissítéshez, ha igen hol található.
    Elnézést a hosszú sorokért üdvözöllek Benneteket és várom véleményeteket.:József

Felhasználó

Miért nem kapok bejegyzésemre észrevételt? Talán rosszul és rossz helyen kérdeztem?
    Üdv: józsef

Felhasználó

Szervusz, Gyurci, sziasztok!
    Apósom megkért, hogy a horvátországi útja előtt frissítsem neki az új szerzeményét, egy Navon készüléket.
    Kutakodtam netem, de egy pontnál elakadtam. A típus meghatározásánál. Emiatt nem is tudom frissíteni, nem tudom letölteni a megfelelő, frissítő alkalmazást.
    Kérnék szépen ez ügyben egy kis segítséget!
    Ez a készülék lenne az:

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2017/07/navon_hiba2.png

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2017/07/navon_hiba3.png

Felhasználó

Ha, esetleg tudnátok adni egy direkt linket a program letöltéséhez, annak nagyon örülnék. :) Köszönöm szépen!

Adminisztrátor

Eltökéltem, hogy szeretném elsajátítani a GPS navigátor és térkép frissítését. Írjátok meg bátran van-e erre egyáltalán szükségem és elsajátítható-e vén agyammal. A GPS-ről néhány adat: WayteQ x820 2 Gb memory, 64 Mb Legutólsó frissítés: Nav N Go iGO 8.3.2.80621 Olvasgattam a Naviextras.com oldalon nem találtam az eszközömet rajta a frissítéseket illetően. A kérdésem, tudtok-e olyan segítséget adni amely lépésről- lépésre rávezetne és megtanítana az eszközöm frissítésére, valamint van-e újabb verzió egyáltalán a frissítéshez, ha igen hol található.

Kedves József!

Üdv. a fórumban!
    Elnézést a kései válaszért, időhiányban szenvedek. Milyen navigációs szoftver van a készülékeden? Ha iGO, akkor azért nem találtad meg a Neviextras honlapján, mert ezen a készüléken legálisan nem lehet rajta iGO szoftver. Azaz legálisan nem is frissíthető. Ha nem iGO, akkor pedig azért.

Üdvözlettel,
    Gyurci

Adminisztrátor

Ha, esetleg tudnátok adni egy direkt linket a program letöltéséhez, annak nagyon örülnék.

Szia Dávid!

Telepítsd fel a Naviextras Toolbox alkalmazást regisztráció után, és az majd felismeri a pontos típust.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Ezer köszönet! :) 👋

Adminisztrátor

Ezer köszönet! :)

nagyon szívesen! :)

Felhasználó

Köszönöm a válaszod, amennyiben időd majd engedi szeretném ha a kérdésem további részeire is kitérnél. Ha az iGO nem legális akkor milyen lenne rá a legális és hol keressem? És a kérdésem lényege meg tudnátok-e tanítani a frissítésekre vagy tudnátok olyan weboldalt ajánlani ahol ez részletesen le van-e írva.
    Üdvözlettel: József

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 25
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás