segítség
Kezdőlap › Fórumok › Frissítések › segítség
Címkézve: igo, infinity gps, kia, Naviextras, navigáció, wayteq
- This topic has 24 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 7 years, 7 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. január. 3. hétfő-12:41 #23899
nemzet56
FelhasználóJelenleg egy carerra 430-as gps-t használok
Az utolsó feltöltés igo8 8.3.2.83157 2009.04.03
az összes eszköz ami a rendelkezésemre áll maga a GPS és egy adatkábel ( Usb-gps) amit összedugtam már a gépemmel de nem sok minden történ.Két kérdésem lenne, ha tud valaki segítsen-
egyrészt hol találok letölthető frissítéseket
más részt milyen technikai feltételek szükségesek a frissítések elvégzéséhezSajnos nem sok közöm van ehhez a dologhoz!!!!!!!!
14
2011. január. 8. szombat-09:07 #25036Gyurci
Adminisztrátor@ nemzet56 Úgy látom a naviextras.com oldalán, hogy a készüléked ott nem támogatott.
2016. január. 7. csütörtök-13:44 #35093stephenx001
FelhasználóÜdv.
segítséget szeretnék kérni KIA gyári infinity gps rendszerbe hogy tudom beállítani vagy feltölteni a riasztási pontokat és traffipax előre jelzéseket,vagy ezt csak a szervizben tudják meg csinálni ?
köszi
2016. január. 8. péntek-08:46 #35105Gyurci
Adminisztrátorsegítséget szeretnék kérni KIA gyári infinity gps rendszerbe hogy tudom beállítani vagy feltölteni a riasztási pontokat és traffipax előre jelzéseket,vagy ezt csak a szervizben tudják meg csinálni?
Helló, nem találtam semmi infót róla. Elég szűkszavú a tájékoztatás…
http://kia.navigation.com/cms/page.navfeatures/en_GB/KiaEMEA/EUR#tab3Üdv,
Gyurci
ui: esetleg érdemes lenne egy Kia fórumot keresned, ott több esély van rá.2016. január. 8. péntek-09:16 #35106stephenx001
Felhasználóköszönöm
2016. január. 8. péntek-11:14 #35107Gyurci
Adminisztrátorköszönöm
Szívesen!
2017. június. 25. vasárnap-14:04 #37778József
FelhasználóMint új tag üdvözlöm a fórumozó Társaimat, természetesen Gyurci-val az élen.
Én egy 76 éves kíváncsiskodó lélek vagyok. Eltökéltem, hogy szeretném elsajátítani a GPS navigátor és térkép frissítését.
Írjátok meg bátran van-e erre egyáltalán szükségem és elsajátítható-e vén agyammal.
A GPS-ről néhány adat: WayteQ x820 2 Gb memory, 64 Mb Legutólsó frissítés: Nav N Go iGO 8.3.2.80621 Olvasgattam a Naviextras.com oldalon nem találtam az eszközömet rajta a frissítéseket illetően.
A kérdésem, tudtok-e olyan segítséget adni amely lépésről- lépésre rávezetne és megtanítana az eszközöm frissítésére, valamint van-e újabb verzió egyáltalán a frissítéshez, ha igen hol található.
Elnézést a hosszú sorokért üdvözöllek Benneteket és várom véleményeteket.:József2017. július. 1. szombat-17:09 #37794József
FelhasználóMiért nem kapok bejegyzésemre észrevételt? Talán rosszul és rossz helyen kérdeztem?
Üdv: józsef2017. július. 2. vasárnap-08:29 #37795Dávid
FelhasználóSzervusz, Gyurci, sziasztok!
Apósom megkért, hogy a horvátországi útja előtt frissítsem neki az új szerzeményét, egy Navon készüléket.
Kutakodtam netem, de egy pontnál elakadtam. A típus meghatározásánál. Emiatt nem is tudom frissíteni, nem tudom letölteni a megfelelő, frissítő alkalmazást.
Kérnék szépen ez ügyben egy kis segítséget!
Ez a készülék lenne az:https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2017/07/navon_hiba2.png
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2017/07/navon_hiba3.png
2017. július. 2. vasárnap-08:36 #37796Dávid
FelhasználóHa, esetleg tudnátok adni egy direkt linket a program letöltéséhez, annak nagyon örülnék. :) Köszönöm szépen!
2017. július. 2. vasárnap-08:50 #37797Gyurci
AdminisztrátorEltökéltem, hogy szeretném elsajátítani a GPS navigátor és térkép frissítését. Írjátok meg bátran van-e erre egyáltalán szükségem és elsajátítható-e vén agyammal. A GPS-ről néhány adat: WayteQ x820 2 Gb memory, 64 Mb Legutólsó frissítés: Nav N Go iGO 8.3.2.80621 Olvasgattam a Naviextras.com oldalon nem találtam az eszközömet rajta a frissítéseket illetően. A kérdésem, tudtok-e olyan segítséget adni amely lépésről- lépésre rávezetne és megtanítana az eszközöm frissítésére, valamint van-e újabb verzió egyáltalán a frissítéshez, ha igen hol található.
Kedves József!
Üdv. a fórumban!
Elnézést a kései válaszért, időhiányban szenvedek. Milyen navigációs szoftver van a készülékeden? Ha iGO, akkor azért nem találtad meg a Neviextras honlapján, mert ezen a készüléken legálisan nem lehet rajta iGO szoftver. Azaz legálisan nem is frissíthető. Ha nem iGO, akkor pedig azért.Üdvözlettel,
Gyurci2017. július. 2. vasárnap-08:55 #37798Gyurci
AdminisztrátorHa, esetleg tudnátok adni egy direkt linket a program letöltéséhez, annak nagyon örülnék.
Szia Dávid!
Telepítsd fel a Naviextras Toolbox alkalmazást regisztráció után, és az majd felismeri a pontos típust.
Üdv,
Gyurci2017. július. 2. vasárnap-08:56 #37799Dávid
FelhasználóEzer köszönet! :) 👋
2017. július. 2. vasárnap-09:50 #37800Gyurci
AdminisztrátorEzer köszönet! :)
nagyon szívesen! :)
2017. július. 2. vasárnap-14:13 #37801József
FelhasználóKöszönöm a válaszod, amennyiben időd majd engedi szeretném ha a kérdésem további részeire is kitérnél. Ha az iGO nem legális akkor milyen lenne rá a legális és hol keressem? És a kérdésem lényege meg tudnátok-e tanítani a frissítésekre vagy tudnátok olyan weboldalt ajánlani ahol ez részletesen le van-e írva.
Üdvözlettel: József - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.