Segítséget kérek Mio S480 frissítéshez folytatás

Kezdőlap Fórumok Mio Segítséget kérek Mio S480 frissítéshez folytatás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Kemény Mondta

Sziasztok!

Vásároltam egy Tomtom XXl-t kb. 1 hónapja. Nemrég jött elő az a “hiba”, hogy bizonyos kisebb városoknál az utca megadását követően a készülék azt írja ki hogy “érvénytelen házszámok erre az utcára”.Elnavigál az utcába, de nem pontosan a ház elé, nekem nagyon zavaró. pl: Decs, Dunaszentgyörgy. Esetleg találkoztatok ilyen fajta hibával? Van megoldás? Vagy szerviz?

Sziasztok! Ismerős a probléma, több helyre elvittem a használtam vett tomtom navim, hogy frissítsék (ki is fizettem volna az új térképeket, de nem vállalta el senki sem, mondván, hogy nem ért a tomtomhoz. Akkor lett elegem, amikor 1 fokban kint maradt a kocsiban és másnap nem tudtam elindítani. Elvittem egy szerelőhöz, aki orvosolta ezt a problémát, de közben kitörölte az összes egyesével elmenett POI pontomat! (6 megye összes gyógyszertára), pedig megkértem rá, hogy maradjanak meg a mentések, de nem tudtam megoldani. A házszámok meg olyan távol estek a valóságtól, hogy naponta legalább 1 órám ráment, mire megtaláltam a 12 patikám. Ezek után szomorúan a sarokba hajítottam (pedig jó gép, többet tud mint az új Mio S480, jobb az érintőképernyője is) és megvettem a Mio-t, ami annyira alap jelenleg, hogy semmire nem tudom használni, de ezt már kifejtettem… Ami engem illet sok hirdetőt felhívtam, de nem vállalták a tomtom-ot, a Mio miatt bementem a műszaki áruházakba is (hirdetik, hogy vállalják a GPS-ek frissítését) és természetesen fizettem is volna mindenért, de mindenhol azt mondták: “nem értek hozzá igazából, jobb ha elviszed máshová.” Ha tudom, hogy 40 000 Ft-ért veszek egy új Mio-t és cserébe ugyan az vár rám, ami a tomtom esetében is volt, bele sem vágok…

Adminisztrátor

T.Anett – Köszönöm, Gyurcitól kaptam segítséget, remélhetőleg hamarosan megoldódnak a problémák :)

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás