Segítsem aki tud

Kezdőlap Fórumok TomTom Segítsem aki tud

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Kérlek benneteket aki tud érdemi segítséget, segítsen. TomTom one 30 navigációm van 2 éves körüli. Nem csináltam biztonsági mentést és egy fissítés utáni bekapcsoláskor és azóta is az írja ki hogy Probléma a térképpel, nem használhatom ezt a térképet Eastern Europe
    Mit lehet elkövetni vele? Fontos lenne mindenap kell.
    alján annyit látok hogy tomtom one. Minden nap használom, eddig kifogástalanul működött. Abban kérem segítséged hogy az eltűnt térképem hogyan tudom visszaállítani. Frissítés közben eltűnt, nem csináltam biztonsági mentést. Most bekapcsolás után ez a szöveg látható: Probléma a térképpel. Ön nem használhatja ezt a térképet ezen az eszközön: Eastern Europe. Kihez tudok fordulni, esetleg mit kell tennem, kérem segítsen. Győrben élek, ha másképp nem lehetséges fizetség ellenében is kérem a segítséget

Felhasználó

bellotto Mondta

Sziasztok!
    Kérlek benneteket aki tud érdemi segítséget, segítsen. TomTom one 30 navigációm van 2 éves körüli. Nem csináltam biztonsági mentést és egy fissítés utáni bekapcsoláskor és azóta is az írja ki hogy Probléma a térképpel, nem használhatom ezt a térképet Eastern Europe
    Mit lehet elkövetni vele? Fontos lenne mindenap kell.
    alján annyit látok hogy tomtom one. Minden nap használom, eddig kifogástalanul működött. Abban kérem segítséged hogy az eltűnt térképem hogyan tudom visszaállítani. Frissítés közben eltűnt, nem csináltam biztonsági mentést. Most bekapcsolás után ez a szöveg látható: Probléma a térképpel. Ön nem használhatja ezt a térképet ezen az eszközön: Eastern Europe. Kihez tudok fordulni, esetleg mit kell tennem, kérem segítsen. Győrben élek, ha másképp nem lehetséges fizetség ellenében is kérem a segítséget

Adminisztrátor

@ Bellotto Én úgy emlékszem írtam neked, hová hozd, és mi kell hozzá. Nem kaptad meg, vagy nem te voltál?

Felhasználó

Sziasztok! Van egy 1 éves Xl navim. Most vettem hozzá két térképet egymés után. Igen-igen szépen hivatalosan, pénzért.Az első vétel rendben is ment, szépen feltelepült a navira, műlödik. Amásodik vásárlás viszont nem oké. Amikor összevannak kötve, laptop és a navi is azt mondja, szépen fent van. Viszont a navi külön nem hozza az országot, mintha nem is lenne. Mit csináljak? Lécciléccilécci!

Adminisztrátor

@ schadi Szia A Beállítások között válts térképet.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás