Sygic aktiválási hiba?

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek okostelefonra Sygic aktiválási hiba?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Két hete vettem egy Lenovo Yoga Tab3 tabletet,a play áruházból letöltöttem a Sygic editiont,telepítette,kérte az aktiváló kódot melyet beírtam és elfogadta. Letöltötte a kijelölt térképeket. Minden működik de navigálás közben nincs hang. Ha a beállításnál rábökök a magyar hangra ott van hang. Navigálás közben csak a figyelmeztető jelzéseknek van hangja. Kérem segítsenek,hogy rendesen működjön a Sygic.

Adminisztrátor

Két hete vettem egy Lenovo Yoga Tab3 tabletet,a play áruházból letöltöttem a Sygic editiont,telepítette,kérte az aktiváló kódot melyet beírtam és elfogadta. Letöltötte a kijelölt térképeket. Minden működik de navigálás közben nincs hang. Ha a beállításnál rábökök a magyar hangra ott van hang. Navigálás közben csak a figyelmeztető jelzéseknek van hangja. Kérem segítsenek,hogy rendesen működjön a Sygic.

Kedves Gábor!

A Sygic szoftverben a hangbeállításokat a “Beállítások/Értesítések és hangok” csoportban találja. Ott a “Hang utasítások” opciónak “zöldnek” (bekapcsolva) kell lennie. A másik hibalehetőség a hibás aktiválás, így csak a ingyenes mód működik, amiben nincs hangos navigáció.

http://help.sygic.com/en/sygic-gps-navigation-for-android/why-sygic/difference-between-premium-and-free-usage

Üdvözlettel,
    Gyurci

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás