Sygic aktiválási hiba?
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek okostelefonra › Sygic aktiválási hiba?
Címkézve: lenovo, nincs hang, sygic aktiválás
- This topic has 1 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 8 years, 4 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. augusztus. 15. hétfő-10:08 #36228GáborFelhasználó
Két hete vettem egy Lenovo Yoga Tab3 tabletet,a play áruházból letöltöttem a Sygic editiont,telepítette,kérte az aktiváló kódot melyet beírtam és elfogadta. Letöltötte a kijelölt térképeket. Minden működik de navigálás közben nincs hang. Ha a beállításnál rábökök a magyar hangra ott van hang. Navigálás közben csak a figyelmeztető jelzéseknek van hangja. Kérem segítsenek,hogy rendesen működjön a Sygic.
2016. augusztus. 15. hétfő-10:56 #36231GyurciAdminisztrátorKét hete vettem egy Lenovo Yoga Tab3 tabletet,a play áruházból letöltöttem a Sygic editiont,telepítette,kérte az aktiváló kódot melyet beírtam és elfogadta. Letöltötte a kijelölt térképeket. Minden működik de navigálás közben nincs hang. Ha a beállításnál rábökök a magyar hangra ott van hang. Navigálás közben csak a figyelmeztető jelzéseknek van hangja. Kérem segítsenek,hogy rendesen működjön a Sygic.
Kedves Gábor!
A Sygic szoftverben a hangbeállításokat a “Beállítások/Értesítések és hangok” csoportban találja. Ott a “Hang utasítások” opciónak “zöldnek” (bekapcsolva) kell lennie. A másik hibalehetőség a hibás aktiválás, így csak a ingyenes mód működik, amiben nincs hangos navigáció.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.