Sygic letöltés

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Egy Wayteq xtab 50-hez vásároltam Sygic World navigációt. Megkaptam a Sygic-tól a termék kódot, azonban a Google Play store-ról letölteni sajnos nem tudom. Megjegyzem, életemben nem használtam még a Google áruházát. Azt gondoltam naívan, hogy pikk-pakk le tudom tölteni egy SD kártyára, beteszem a Wayteq-be, s már gurul is a szerzemény, hát nem… :)
    Tehát asztali PC-t és SD kártya olvasót használva, hogyan lehet ezt a manővert sikeresen elkövetni? Ha már volt itt róla szó, egy link is elég lesz.

Köszi!

Adminisztrátor

Egy Wayteq xtab 50-hez vásároltam Sygic World navigációt. Megkaptam a Sygic-tól a termék kódot, azonban a Google Play store-ról letölteni sajnos nem tudom. Megjegyzem, életemben nem használtam még a Google áruházát. Azt gondoltam naívan, hogy pikk-pakk le tudom tölteni egy SD kártyára, beteszem a Wayteq-be, s már gurul is a szerzemény, hát nem… :) Tehát asztali PC-t és SD kártya olvasót használva, hogyan lehet ezt a manővert sikeresen elkövetni? Ha már volt itt róla szó, egy link is elég lesz…

Szia Gutbrod!

A Sygic GPS Navigation & Maps szoftvert Google Play Store-ból tudod letölteni (nem kell kártyaolvasó, az SD kártyát az xTab 50-be tedd):
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=hu

WiFi internet elérésre lesz szükséged a letöltéshez, de megosztásnál vigyázz, ez nem mobilnethez való “falat”…

Azt, hogy melyik országok térképeit tudod letölteni a vásárolt license-d határozza meg. Tehát a szoftver elindítás után a térképek kezelése fül alatt tudod letölteni a World verzió hatálya alá tartozó térképeket:

1.) Europe

Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russian Federation, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City State (Holy See)

Transit roads only: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, Moldova

2.) North America

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Puerto Rico, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin, Wyoming, Canada, Mexico

3.) South America

Argentina, Brazil, Chile, Uruguay, Venezuela, Saint Barthelemy, Guadeloupe, French Guiana, Saint Martin, Martinique

4.) Africa

Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Democratic Republic of Congo, Egypt, Gabon, Ghana, Kenya, Lesotho, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Reunion, Republic of Congo (was Zaire), Rwanda, Senegal, South Africa, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Zambia, Zimbabwe

5.) Asia & Middle East

Bahrain, Brunei Darussalam, Hong Kong, India, Indonesia, Jordan, Lebanon, Kuwait, Macau, Malaysia, Oman, Philippines, Qatar, Taiwan, Thailand, Saudi Arabia, Singapore, United Arab Emirates, Vietnam

6.) Other

Australia & New Zealand

Forrás: sygic.com (2015.01.13)

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Huhh… ettől tartottam, azaz hogy csak wifi-n keresztül, közvetlenül a Wayteq-re lehet letölteni. Nem használok routert, USB wifi adapterem sincs, így vagy keresek egy ismerőst, akinek van, vagy veszek egy adaptert.
    Ennek egyébként mi az oka? Miért csak így lehet letölteni? Esetleg a termék licenszével van kapcsolatban?
    Nyilvánvalóan egyszerre csak egy eszközön lehet használni. Ha bármikor más készüléken szeretném használni, mert vagy elavult a korábbi hardver, vagy más ok miatt került lecserélésre az addigi hardver, akkor mi a teendő, hogyan lehet továbbra is, de már másik készüléken használni a navigációt?
    Vásárlástól számítva mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy letöltsem a Google Play-ről? Nem vagyok benne biztos, de mintha 60 napra emlékeznék…

Ha valami még nem lenne egyértelmű, esetleg keresnélek a jövőben…

Köszi szépen, Gyurci! :)

Adminisztrátor

Huhh… ettől tartottam, azaz hogy csak wifi-n keresztül, közvetlenül a Wayteq-re lehet letölteni. Nem használok routert, USB wifi adapterem sincs, így vagy keresek egy ismerőst, akinek van, vagy veszek egy adaptert. Ennek egyébként mi az oka? Miért csak így lehet letölteni? Esetleg a termék licenszével van kapcsolatban? Nyilvánvalóan egyszerre csak egy eszközön lehet használni. Ha bármikor más készüléken szeretném használni, mert vagy elavult a korábbi hardver, vagy más ok miatt került lecserélésre az addigi hardver, akkor mi a teendő, hogyan lehet továbbra is, de már másik készüléken használni a navigációt? Vásárlástól számítva mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy letöltsem a Google Play-ről? Nem vagyok benne biztos, de mintha 60 napra emlékeznék… Ha valami még nem lenne egyértelmű, esetleg keresnélek a jövőben…

Szia Gutbrod!

Nagyon szívesen!

…nem találok korlátozást a letöltéssel kapcsolatban, de ettől még lehet a visszaigazoló e-mail-ben amit kaptál:
    https://play.google.com/intl/hu_hu/about/play-terms.html

…ha másképpen nem megy, akkor keress ingyenes letöltési helyet (pl. McDonalds), vagy használj erre a célra egy internetkávézót. Az egész világot úgysem fogod egyszerre letölteni, mert minek? Ha készüléket cserélsz, akkor ennek a leírásnak az alapján tudod áthelyezni a license-t:
    http://help.sygic.com/hc/en-us/articles/201811106-How-do-I-transfer-my-Sygic-purchase-to-a-new-device-

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Még egy kérdés felmerült. A Google Play-ről csak regisztrációt követően tudok bármit is letölteni? Nem egyértelmű..

Köszi!

Adminisztrátor

Még egy kérdés felmerült. A Google Play-ről csak regisztrációt követően tudok bármit is letölteni? Nem egyértelmű..

Szia!

Egy Gmail-es e-mail cím kell hozzá. Íme egy link a Google Play használatához:
    https://support.google.com/googleplay/answer/4497741
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!
    Sony Z1 compactra telepítettem sygic nav.rendszert.Szeretném a HUD alkalmazás adta lehetőségeket kiaknázni.Kérdésem az lenne:Hol kapok szélvédőre ragasztható,megjelenítő fóliát?
    Segítségedet előre is köszönöm!
    Szia

Adminisztrátor

Sony Z1 compactra telepítettem sygic nav.rendszert.Szeretném a HUD alkalmazás adta lehetőségeket kiaknázni.Kérdésem az lenne:Hol kapok szélvédőre ragasztható,megjelenítő fóliát?/quote]

Szia Sony!

Egy időben én is sokat kerestem ilyet, de nem találtam sehol. Ez viszont biztosan az:
    https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/shop-by-accesories/other-125/folia-na-przednia-szybe-do-wyswietlacza-hud/prod144472.html
    Bár a garmin.hu ajánlatában nem látom, de egy telefont megérhet.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sony! Az ebay-en (és gondolom más hasonló oldalakon is) rengeteg kapható: http://goo.gl/ngTZN3

Adminisztrátor

Sony Z1 compactra telepítettem sygic nav.rendszert.Szeretném a HUD alkalmazás adta lehetőségeket kiaknázni.Kérdésem az lenne:Hol kapok szélvédőre ragasztható,megjelenítő fóliát?

Sajnos az EBay a főoldalt jeleníti meg, ezért a keresőbe írd be hogy “HUD folie”.

Adminisztrátor

Sony! Az ebay-en (és gondolom más hasonló oldalakon is) rengeteg kapható: http://goo.gl/ngTZN3

Szia DM, köszi!

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás