Sygic-térképhiba bejelentő (kérek verziószámot is: Sygic/Maps/201x.xx)

Kezdőlap Fórumok TomTom Sygic-térképhiba bejelentő (kérek verziószámot is: Sygic/Maps/201x.xx)

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Sygic térképhiba bejelentő-PRÓBA!! Add meg a Sygic használt térképének verziószámát, majd a térképhiba pontos helyét. Esetleg küldj fotót vagy screenshot-ot.

Adminisztrátor

Képeket fel tudsz tölteni bármelyik ingyenes képfeltöltő oldalra, majd a fotó/képernyőmentés linkjét illeszted be a hibabejelentésbe. Köszönöm.

Felhasználó

Hello!

Sygic 14.3.2 az app verziója, a térkép verziószámát hol tudom megnézni?
    a sygic store nem ajánl fel frissítést, így a legutolsó verzió szerintem
    hun.ta.2014.04 nevű mappa a legutóbbi az térképek között

a problémás sebességkorlátozás a 40 km/h az pedig a 6801 számú úton Babócsa és a Rinya híd között van Barcs irányába
    van itt egy 60-as is, de azt meg kell néznem még, mert nem vagyok abban biztos

koordinátát hogy tudok kinyerni egyszerűen?

Adminisztrátor

Sygic 14.3.2 az app verziója… a legutolsó verzió szerintem hun.ta.2014.04… a problémás sebességkorlátozás a 40 km/h az pedig a 6801 számú úton Babócsa és a Rinya híd között van Barcs irányába, van itt egy 60-as is, de azt meg kell néznem még, mert nem vagyok abban biztos

koordinátát hogy tudok kinyerni egyszerűen?

Szia!

A térkép (ed) verziószáma a 2014.04 ahogy te is írtad. A kérdésedre a válasz pedig: Navigálás célállomása/GPS helyzet. Itt legfelül az aktuális helyzetedet jelzi ki.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

verzió: Sygic/Maps/2014.04
    A hiba helyszíne: Hegyeshalom, Munkácsi utca, Fő utca kereszteződés (47°55’02.0″N 17°08’45.1″E).
    Hiba leírása: sokszor indítok útvonaltervezést Hegyeshalom Fő utcájából. Ha a határ felé fordulva tervezek, de az ország belseje felé kell haladnom, a Sygic rendszerint be akar küldeni a Munkácsy utcába, hogy arra felé haladva forduljak vissza. Ám ez az utca kifelé, a Fő utca felé egyirányú!
    A tervezett útvonal fotója és a Google utcakép

Adminisztrátor

verzió: Sygic/Maps/2014.04 A hiba helyszíne: Hegyeshalom, Munkácsi utca, Fő utca kereszteződés (47°55’02.0″N 17°08’45.1″E). Hiba leírása: sokszor indítok útvonaltervezést Hegyeshalom Fő utcájából. Ha a határ felé fordulva tervezek, de az ország belseje felé kell haladnom, a Sygic rendszerint be akar küldeni a Munkácsy utcába, hogy arra felé haladva forduljak vissza. Ám ez az utca kifelé, a Fő utca felé egyirányú!

Helló, köszönöm a bejelentést!
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok,

Android 4.4, Sygic 14.7.4-hez 1211 Budapest, Kossuth Lajos u 26 igencsak messze esik a “fájától” :)

Hibás cím:
    Valódi hely

A valódi helye:
    Valódi hely

Adminisztrátor

Helló, köszönjük!

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás