Sygic Truck hibabejelentő.

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek Sygic Truck hibabejelentő.

Címkézve: 

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 23
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Hogyha hibát találtál a szoftverben – térképben, itt megírhatod.

Felhasználó

a jelzett helyen amúgy 5t tábla van a valóságban :)

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

máza és szászvár közötti 3,1m magas hidat nem veszi figyelembe. székesfehérvár-dunakeszi-székesfehérvár tervezésekor odafelé M0 visszafelé városon (Bp-en) keresztül.
    Adminisztrátor

@ vacsa Szerintem ilyen hibánál, ha megoldható jó lenne egy fotó is a táblákról. Az sem lenne baj, ha fel lehetne ismerni rajta a helyszínt. Vigyor

Adminisztrátor

@ öregember Köszi!

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ vacsa Szerintem ilyen hibánál, ha megoldható jó lenne egy fotó is a táblákról. Az sem lenne baj, ha fel lehetne ismerni rajta a helyszínt. Vigyor

az esetleges fotóból nem feltétlenül lehetne megállapítani, hogy tényleg a jelzett helyen készült-e. (de ha azt mondom, hogy ott nem olyan van, akkor az úgy van!)

az eset már csak azért is tűnt fel, mert egész Nyíregyházán több táblát nem is mutatott, miközben a nagykörúton belül no truck! :)

Adminisztrátor

@ vacsa De esetleg kiderülne a képről, hogy melyik négy tábla hiányzik. Nevetés “de ha azt mondom, hogy ott nem olyan van, akkor az úgy van!” Nem kell mindjárt rosszra gondolni…

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

Sziasztok! Szerintem ez akkor működne, ha be lehetne tenni a szoftverbe, és beállítani a kizárást. Ehhez viszont koordinátákat kellene adni. Persze így is kezdhetnénk valamit, mert a figyelmeztetést be lehet állítani, és akkor legalább berregne, vagy valami hangot adna.

Adminisztrátor

@ sklave Elvesztettem a fonalat. Hol fogunk berregni? Lakat a száján

Adminisztrátor

az mondjuk szép lenne, ha mázánál kezdene berregni. 50 km-es kerülőről van szó. a vasút alatt megy az út. 3,1 m-es magasságkorlátozás. úgy néz ki a teteje szegénynek, hogy már látszik a vasalás, annyian akadtak már bele. kerülő nincs. vissza kell fordulni. de a sygic térképén még a vasút sincs nemhogy az aluljáró. régen rossz ha ott berreg. barcsra be akart vinni a 6-oson 7,5t tilalom van. miközben van elkerülő, és nem is hosszabb. tehát vannak még hiányosságok.

Adminisztrátor

Szólok, hogy nézzenek rá a fórumra. Kösz a hasznos infót!

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ sklave Elvesztettem a fonalat. Hol fogunk berregni? Lakat a száján

Gyurci Mondta

@ sklave Elvesztettem a fonalat. Hol fogunk berregnLakat a száján

@gyurci. Remélem holnap kiderül számodra isNevetés

Adminisztrátor

Én már tudom… És ti? Kacsintás

Felhasználó

nem feltétlenül a truck szoftverről szeretnék beszélni. szert tettem egy fleetre. egy bosszantó és sokakat érintő hibát fedeztem fel benne, bár mivel a gyártó azt mondta dolgoznak rajta, nem tudom ez is bele tartozik-e? nos az m0 autópályaként vagy autóútként csak a 2a-ig megy. ezért teherautós beállítasokkal az ettől a megyeri-híd felé illetve budakalász felé, már a tervezéskor nem veszi figyelembe, illetve a városon keresztül tervez.(mármint budapesten) keresztül.

Adminisztrátor

@ fater Szia. csak egy Sygic Aura van kéznél, de az ismeri a Megyeri hidat, és a 11-es útig az M0-ást is.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 23
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás