Sygic Truck kérdések
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › Sygic Truck kérdések
- This topic has 3 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 14 years telt el by sklave.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. szeptember. 26. vasárnap-11:54 #23882FernirFelhasználó
Sziasztok!
Úgy látszik csak nekem vannak állandóan problémáim… Két kérdésem lenne Sygic Truck 7.71-el kapcsolatban:
– A legfrissebb térkép a 2009 szeptemberi? Milyen gyakran frissítik a térképeket? Mert elég elavult a mostani…
– A POIPlaza oldaláról töltöttem le pár dolgot. Elvileg az upi fájlt a megfelelő ország mappájába kell másolni. De mit tegyek a nemzetközi POI adatbázisokkal? Minden mappába nem lehet bemásolni…
A válaszokat előre is köszönöm.2010. szeptember. 27. hétfő-02:16 #24885sklaveAdminisztrátorFernir Mondta
Sziasztok!
Úgy látszik csak nekem vannak állandóan problémáim… Két kérdésem lenne Sygic Truck 7.71-el kapcsolatban:
– A legfrissebb térkép a 2009 szeptemberi? Milyen gyakran frissítik a térképeket? Mert elég elavult a mostani…
– A POIPlaza oldaláról töltöttem le pár dolgot. Elvileg az upi fájlt a megfelelő ország mappájába kell másolni. De mit tegyek a nemzetközi POI adatbázisokkal? Minden mappába nem lehet bemásolni…
A válaszokat előre is köszönöm.Szia.
A Sygic Truck térképei, a mostani frissítéssel a márciusi térképeket kapta.
A letöltött upi fájlt bármelyik ország mappájába másolhatod. Sőt. Én már mindent csak egy ország mappába teszek, mert könnyebb kezelni.Jó gurit.
sklave2010. szeptember. 27. hétfő-08:35 #24887FernirFelhasználóÉrtem, akkor nálam lehet a hiba, mert hiába töltöttem fel a 2009.09-es mlm fájlt, a sygic.hu azt írta, nem érhető el újabb verzió…
Viszont lenne más kérdésem is. Mégpedig a tervezéssel kapcsolatosan, ami azt hiszem, inkább hiba is.
Szeretnék megtervezni egy rövidke kis utat Dortmundban, egyik utcáról egy másikra, kisebb kerülőkkel. Viszont most Magyarországon vagyok. Hiába adom meg az Útvonal menüben Dortmund 1-et és Dortmund 2-t, automatikusan beteszi első helyre a jelenlegi GPS pozíciót, és még hozzászámol 1300 km-t. Azért ez nem kicsit zavaró, ha előre meg akarom bárhol is nézni, hogy egy városban hol lesz felrakó, és letervezi nekem az egészet, ami azért ekkora távlatban Wayteq x950-essel is legalább máfél, két perc. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni? Mert ha az útvonal részben rámentem a jelenlegi pontra, majd eltávolítás, akkor is újratervezett, és visszarakta…
A másik dolog, ami idegesít, hogy nem tudom, hol kell megadni a kerülőket. Megadok két-három pontot, hogy merre szeretnék menni, de mi történik akkor, ha el kell kerülnöm egy szakaszt, például útlezárás van? A narancssárga bójás menüpontnak nem jut eszembe a neve, ott lehet(ne) kerülőket megadni. Viszont ott csak 50-100-200-500 stb. méter van. És nekem innentől tervez, tehát a legnagyobb távolság is Magyarországon van még. Viszont tudok egy utcát, ahová nem mehetek be Dortmundban. Ilyenkor mi van? Nincs olyan lehetőség, mint az iGo-ban, hogy adott GPS kordináta elkerülése?
A válaszokat előre is köszönöm.2010. szeptember. 27. hétfő-10:49 #24888sklaveAdminisztrátorFernir Mondta
Értem, akkor nálam lehet a hiba, mert hiába töltöttem fel a 2009.09-es mlm fájlt, a sygic.hu azt írta, nem érhető el újabb verzió…
Viszont lenne más kérdésem is. Mégpedig a tervezéssel kapcsolatosan, ami azt hiszem, inkább hiba is.
Szeretnék megtervezni egy rövidke kis utat Dortmundban, egyik utcáról egy másikra, kisebb kerülőkkel. Viszont most Magyarországon vagyok. Hiába adom meg az Útvonal menüben Dortmund 1-et és Dortmund 2-t, automatikusan beteszi első helyre a jelenlegi GPS pozíciót, és még hozzászámol 1300 km-t. Azért ez nem kicsit zavaró, ha előre meg akarom bárhol is nézni, hogy egy városban hol lesz felrakó, és letervezi nekem az egészet, ami azért ekkora távlatban Wayteq x950-essel is legalább máfél, két perc. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni? Mert ha az útvonal részben rámentem a jelenlegi pontra, majd eltávolítás, akkor is újratervezett, és visszarakta…
A másik dolog, ami idegesít, hogy nem tudom, hol kell megadni a kerülőket. Megadok két-három pontot, hogy merre szeretnék menni, de mi történik akkor, ha el kell kerülnöm egy szakaszt, például útlezárás van? A narancssárga bójás menüpontnak nem jut eszembe a neve, ott lehet(ne) kerülőket megadni. Viszont ott csak 50-100-200-500 stb. méter van. És nekem innentől tervez, tehát a legnagyobb távolság is Magyarországon van még. Viszont tudok egy utcát, ahová nem mehetek be Dortmundban. Ilyenkor mi van? Nincs olyan lehetőség, mint az iGo-ban, hogy adott GPS kordináta elkerülése?
A válaszokat előre is köszönöm.
Frissítés: Sajnos , ezt a feltöltés dolgot nem nagyon értem ,mert tudomásom szerint, a kártyádat kell bevinni a Sygic-hez, és így történik a frissítés.
Útvonal tervezés: Hát nem a legegyszerűbb. Próbáld ki ezt a variációt. Főmenü/GPS állapot/Hardver/Kapcsolja ki a GPS modult
Főmenü/Útiterv/Nincs útiterv + jel/ Útitervhez hozzáad/ Cím( Dortmund1)Újra + jel/(Dortmund2)/Kész/ Kiszámít egy útvonalat..?(Még jó! Ezért görcsölök) Felajánlja a ki indulási pont megadását, mivel, nincs GPS jel./ jelölje ki térképen/Itt megkeresed Dortmund1-et. Kis kék körben egy 1-es szám. Bököd, és számol. :) (Budapest nélkül)
Az elkerülés dolog, csak a következő manőverre vonatkozik. (Most megyek rakodni. Időm lesz kísérletezni. Ha találok megoldást jelentkezem)
Jó gurit
sklave - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.