szoftver frissítés(Go 5000)

Kezdőlap Fórumok TomTom szoftver frissítés(Go 5000)

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci! Írtad hogy TomTom 19.201-es szoftver verzió megjelent de régebbi készülék nagy valószínűséggel már nem kap új szoftvert. Nekem egy go 5000 van akkor ez mit is jelent? Mivel élettartamra szóló ingyenes világtérkép frissítéssel vásároltam meg. Akkor innentől kezdve v1040 volt az utolsó frissítés? Mert ha igen az nagyon gáz.

Adminisztrátor

Szia!

Amiről én írtam, az a TomTom készülék szoftverének a frissítése. Ezen keresztül adnak új funkciókat a készüléknek, illetve ezen keresztül javítják a hibákat.

Amit te kérdezel, az a térképfrissítés, és ezeknek jelen esetben nincs közük egymáshoz. Természetesen ezen túl is megérkeznek a friss térképek a készülékhez.

Üdvözlettel,
    Gyurci

• A hozzászólás módosításra került: 4 years, 11 months telt el-avatarGyurci.
    Felhasználó

Szia! Értem, köszi a gyors és megnyugtató választ.

Felhasználó

Még azt kérdezném hogy nekem a go 5000-es van és gondolkozom hogy lecserélem egy tomtom go prémium 6-ra. Szerinted tud annyival többet?

Adminisztrátor

Szia! Értem, köszi a gyors és megnyugtató választ.

Nagyon szívesen!

Adminisztrátor

Még azt kérdezném hogy nekem a go 5000-es van és gondolkozom hogy lecserélem egy tomtom go prémium 6-ra. Szerinted tud annyival többet?

Szerintem igen.

– Világ térkép
    – Wi-Fi (az apróbb frissítésekhez jó, a térképletöltéshez a régebbi készülékek lassúak voltak)
    – Élettartam sebességmérő kamera (a tiédre kb. 8-9 ezer lenne havonta)
    – Még sok apróság…

https://www.tomtom.com/en_gb/sat-nav/car-sat-nav/products/go-premium-6-inch/

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás